Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (69)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lolko mě nebaví, ale přesto jsem si Arcane dokázal na plno užít. Když pominu první slabší epizodu, tak se nám dostane špičkové podívané, kterou si opravdu nechcete nechat ujít. Arcane nemá jen skvělé charaktery, animaci, ale dokonce má i dobrou atmosféru a příběh. Ikdyž se dá najít i pár slabších stránek, tak Arcane si svou pozornost rozhodně zaslouží. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by konečně Riot chtěl nějak kompenzovat ty ztracené hodiny u té jejich rakoviny? Asi ano. Práce na tomto se rozproudili dobře a je jasné, že v tomto je jasný background. Já mnohdy nemohu asi objektivně něco vyčíst až třeba na poslední epizodu, která působí dobře a epicky až  tedy na divné přechody scén,  které až nedávají smysl a  jsou trochu vágní, ale to je tak všechno. Plus se nečekaně chabým a divným hudebním doprovodem napříč seriálem Mimochodem... vážně se otevřelo tak moc téma toho, že Vi a Cait jsou vlastně nožnice? V každém případě největší slabina seriálu je to, že otevírá neuvěřitelně barvitý a plný svět, ve kterém se zasvěcuje jenom na konflikt dvou světů z mnoha, kde růžky vystrkuje další. K tomu  tuna postav, která každá má neuvěřitelný příběh a my se k němu nedostáváme a další série jasně láká na pokračování tohoto konfliktu. Obecně vzato jde o pecku letoška, která mě stále nedokáže nijak sundat, abych byl na větvi, ale minimálně se dokážu těšit na další kontent. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Určitě záleží, jak se na to budete dívat. Příběh bude sem tam obsahovat nějaké ty klišé, nebo nesrovnalosti, ale já se neubráním tomu dát za pět hvězd, protože jsem si naprosto sedla na zadek z animace, z detailů, z atmosféry, která na mě nikdy z žádného jiného animovaného filmu, ani seriálu nepůsobila tak mocně jako tady. Naprosto skvělá popově kulturní jízda řízlá steampunkem, zajímavými postavami (cool herními, ale vycházejícími z nejstarších svárů společnosti) a videohrami a přitom zachovávající pravidla hraného filmu. S ničím se to nemaže, nic není jednoznačné. Z tohohle jsem fakt paf, protože na animované filmy/seriály mě nikdy moc neužilo. 100% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Co lidi na tom LoLku vidí, vždyť je to jenom barevnější DOTA? Ale něco přeci za tím obrovským úspěchem hry musí stát a čím víc jsem nad tím kdysi přemýšlel, tím víc jsem nabyl dojmu, že společnost Riot Games to prostě všechno podstatně líp zvládá. Dali hře lepší a barevnější vizuál, zajímavější hratelnost, neustále tu hru rozvíjí a něco do ní přidávají, starají se o marketingovou stránku věci, prostě nedá se jim upřít, že do toho opravdu hodně investují. A teď tu máme seriál, který mi tak nějak moje přesvědčení o vizi ohledně Riotu potvrzuje, protože i do tohohle bylo dáno hodně, ať už financí, marketingové podpory, ale i snahy a vášně samotných autorů. Je tu spousta výborných rozhodnutí, počínaje výběrem animačního studia, které tomu dalo originální a pro mě nádherný a působivý vizuál, až po práci scénáristů, kteří dokázali vytvořit zajímavý a napínavý příběh s postavami, na kterých mi během chvíle začalo záležet a které mi krásně prokreslili. Ano, je tu pro mě slabší hudební stránka, protože většina písní od Imagine Dragons je pro mě taková zvláštně utahaná a do mnohých scén se mi často nehodila stejně jako ostatní hudba, která jen málokdy dobře a působivě trefila atmosféru. Ale já na to kašlu, protože i tak se mi tohle hodně líbilo! Užil jsem si temnou atmosféru, překvapení a nečekané linky, kterými se příběh ubíral, výbornou, dynamickou a strhující akci, ale i fakt, že každá postava tu je hodně komplexní, dobře předvedená, tohle nejsou šablony, ale reálné charaktery s vadami i silnými stránkami, jejichž rozhodnutí mi většinou dávají smysl a na jejichž další cestě mi záleží. Arcane se mi jednoznačně trefil do vkusu a rád se podívám na další (již potvrzené) pokračování, ale i něco dalšího, co mi ze světa LoLka příště předhodí. Ke hraní LoLka mě to sice nedostane, protože mi chybí skill, trpělivost (jsem moc greedy) a pevné nervy, ale seriál mě nadchl a animačně mě takhle zaujal naposledy asi jen kreslený Spiderman. 9,5/10 ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Ja ako hráč hry som bol nedočkavý, kedy konečne dostaneme niečo zo sveta LoLka. To sa konečne naplnilo a dopadlo to vlastne asi najlepšie ako mohlo. Arcane je totiž vizuálne dychberúci zážitok, ktorý s ľahkosťou a istým prehľadom rozpráva príbeh dvoch sestier. A funguje to naozaj na výbornú. Presný dabing, nádherná animácia, funkčné emocionálne scény, hravé a zábavné využívanie tohto rozmanitého sveta. Naozaj kvalitný, plnotučný balík zo sveta LoL, ktorý som si vždy prial v takejto podobe. GGWP! | Hodnotenie: 9/10 | ()

Galerie (70)

Zajímavosti (33)

  • Ve vykřičeném domě je ukázán muž s maskou Kindred – představitelky jednoho z náboženství „Ovečky a Vlka“ ze světa videoherní předlohy "League of Legends". (Karlosik_4)
  • Atlas Gauntlets (hextech rukavice, které se později stanou hlavní zbraní Vi) nevytvořil podle původního lore Jayce, ale Vaido Violante. Jayce se pravděpodobně podílel pouze na drobných úpravách pomocí magitechniky. (Luicy)
  • Tatér, který kreslí na záda cizince logo Pentakillu, se objevuje také na Splash Artu Urgota, ve kterém mu vytváří kérku Barona Nashora. (Luicy)

Reklama

Reklama