Reklama

Reklama

Doba ledová: Dobrodružství s Buckem Wildem

  • USA The Ice Age Adventures of Buck Wild (více)
Trailer

VOD (1)

Vo filme Doba ľadová: Dobrodružstvá s Buckom Wildom zábavné eskapády obľúbených prehistorických zvierat pokračujú. Hoci sa vačičí bratia Crash a Eddie v honbe za akciou vzdialia od svojej staršej sestry Ellie, vydajú sa hľadať vlastné miesto vo svete. Onedlho uviaznu v obrovskej podzemnej jaskyni a zachráni ich jednooká lasica menom Buck, ktorá miluje dobrodružstvo a loví dinosaury. Spolu musia čeliť nedisciplinovaným dinosaurom, ktoré obývajú Stratený svet. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

DJ_bart odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten důvod proč existují anti-monopolní zákony, protože 'Ice Age: Adventures of Buck' je ukázkovej exemplář korporativního vykořisťování jehož prostřednictvím chce Disney vydojit popularitu a chechtáky z týhle mrtvý franšízy pro svou streamovací platformu, nemluvě o low-budget animaci která je zde horší než v první Době ledový...... RIP Blue Sky Studios ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokus o oživenie známej a úspešnej príbehu z doby ľadovej dopadlo fiaskom. Príbeh nie je dostatočne rázny, „vtipné“ scény nemajú silu, nové postavy (až na „Z“) nedokážu priniesť zo sebou čerstvý vietor. Tuctové scény umelo nafúknuté na 82 min. P.S.: Keby sa tu aspoň na chvíľku objavil Scrat... Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Diesney pro svůj kanál resuscitoval Dobu Ledovou a i když děti do cca 6-7 let budou možná spokojené,pro dospělého diváka tu není zhola nic.Jedna věc je laciný a nefunkční humor a jednoduchá zápletka,druhou věcí je pak to,že je na nové přírůstku docela vidět,že to není rozená disneyovka a tudíž jí nebylo věnováno tolik pozornosti po technické stránce.Celý film tak vypadá jako kdyby vznikl před patnácti lety a to mu možná ještě docela lichotím...20% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabulinké tri hviezdy aj s privretými očami. Človek by čakal kopu invencie po ohlasoch na posledné časti série, ale ono nie. Toto by som bral ako taký úvodný film k jednoduchému seriálu a nie ako plnohodnotnú časť série, resp. jej spin-off. Málo vtipu, dobrodružstva tak akurát, ale toho vtipu a zábavy či už pre najmenších, tak aj pre celú rodinu, naozaj zúfale málo. Škoda. Síce je ten prepad v kvalite stále lepší ako pri sérii Shreka, ale aj tak to zabolí, kam sme sa to až dostali. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tentokrát so 17 ročným synovcom sme sa zhodli takto - nebola to katastrofa, ale nedosiahlo to úroveň prvých dielov. Chýbal Ceed, ale hôlášok bolo dosť a pomerne nečakane sme sa dokázali zasmiať na rovnakých vtipoch, takže až také rozpačité to nebolo, ale mohlo to byť aj lepšie. Predsa len pri toľkých pokračovaniach jednotlivých sérií už tvorcovia musia experomentovať aj s niečím novým, skalným fanúškom to bude vadiť a detičky? Tie si to užijú tak či tak... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • V jedné scéně jde vidět, jak Eddie ukousnu z klacku kousek žampionu. V další scéně je však žampion na klacku celý. (Emo-haunter)
  • Film měl být původně točen jako seriál. (petr.koca)
  • Hodně bývalých animátorů studia Blue Sky kritizovalo film kvůli špatné animaci. (petr.koca)

Reklama

Reklama