Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynořují po západu slunce. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial som po piatej epizode uz nedokazal pri zachovani akej-takej nalady a zdravia dalej sledovat. A to ani s rychloposuvom, hoci ma zaujimalo ako sa niektore linie uzavru. Hlupe a snaziace sa divakovu predstavivost "natahovat", ale nedat uchadzajuce vysvetlenie...to sa mu aj "dari". Meh... Neodporucam. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál o tajemném místě městem bych to nenazval spíš vesnicí. Kdy přijíždí lidi co jim cestu zkříží padlý strom a už není cesty ven. A do toho se nesmí ocitnout za tmy mimo dům či auto a ještě musí být hodně chráněni, aby přežili. Celé je to hodně napínavé a pořád nám toho tvůrci moc neřekli, přesto postupně ukazují a různě se vyvíjí to co se tam děje. Lidé hodně umírají, ale vždy se objeví nový. Co mě vrtá hlavou že za celé dvě série je tam jednou jedinkrát ukázaný mobil a to si tam na tom pouští hudbu. Ale proč kdykoliv tam někdo přijede ne zkouší volat či internet (samozřejmě že by nefungoval , ale určitě by to zkoušel) a přitom by tam měl každý nový mít mobil tablet či notebook. Těším se na další sérii. ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má zajímavé momenty a nápady, ale chvílemi je rozvleklý, nesmyslně slátaný a hloupý (a to i s přihlédnutím na mysteriózní fiktivní tématiku). Seriál bych přirovnal ke směsi Ztraceni a Živí mrtví. Hororové prvky jsou spíš v první sérii, u druhé bych je z popisku vynechal. ()

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Ambiciózna vec, ktorá sa ale párkrát zbytočne potkla. Po asi prvých dvoch/troch dieloch to ide postupne dolu vodou a zostane to v určitom priemere. Potom sa to akoby znovu nakopne možno od siedmeho dielu, len pachuť sklamania zostala. Keby z toho urobili trebárs šesť, sedem-dielny seriál a vynechali nezáživné časti, mohlo ísť o pecku. Je zrejmé, že From sa hlási v podstate k mysterióznemu Lost štýlu (tiež hlavný predstaviteľ hral v Lost, jeden z režisérov Lost je tu tiež spolurežisérom atď.), len vo From je navyše viac hororovosti, nepriateľ je tu viditeľný od prvých momentov a iné. Záver vlastne pootváral nové dvere, no odpovedí veľa nepriniesol. Takže asi zámerom bude druhá séria. Len je otázne, či vôbec bude, lebo predsa, úroveň Lost-u to zase nedosahuje (ale zlý seriál to nie je), uvidí sa. Za tri a pol debny, teda, tri a pol hviezdy. ;) Update - druhá séria mi príde, že je slabšia ako prvá. Trpí podobnými neduhmi ako prvá, len tu sa to ešte zhoršilo. Je tu menej "príšeriek", napätia ubudlo, rečí pribudlo, vo väčšej a väčšej miere sa objavujú pasáže, ktoré sú dramaticko-konverzačné, ale nezáživného charakteru. Avšak posledné diely divákovi vedia chuť trochu napraviť. Škoda určitého znižovania kvality. *Druhá sezóna, tak za slabé tri hviezdy. (Podľa dostupných informácií by sa tretia séria mala objaviť možno vraj v lete v r. 2024.) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Mix dvoch seriálov. Ztraceni, ktorých niekto hodil so sveta Živí mrtví. Veľmi dlho sa mi nestalo, že by mi samotní herci natoľko dokázali pokaziť dojmy. Céčkové obsadenie, ktorému kraľuje Harold Perrineau, ktorý mal svojich 5 minút slávy práve v seriálu Ztraceni, ako jedna z veľa vedľajších postáv. Zápletka pôsobí zaujímavo. Problém však nastáva v jej dávkovaní. V podstate všetko hlavné sa dozviete v prvom diely a rozvinutie, nová namotávka, príde až v poslednom. Medzičas je vyplnení každodennou rutinou, nič nerozvíjajúcimi (dej, postavy) dialógmi. S lepšími hercami a s menším počtom dielov by dojmy určite vystrelili, ale dostal som, čo som dostal. Ak máte chuť na niečo nenáročné, dopredu jasne béčkové, ale zároveň dobre zvládnuté, tak skúste radšej seriál Agresivní virus (2014). ()

Galerie (396)

Reklama

Reklama