Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jana (V. Žilková) se rozešla s Michalem (M. Vladyka) a ten to těžce nese. Snaží se o sblížení s Ajkou (M. Fišerová), ale ta už přítele má. Jana naopak našla oporu v Alešovi (A. Pyško). Uspořádali spolu pro děti výlet do přírody s bohatým programem. Učitelka Hajská (G. Vránová) navrhuje přeřazení Jirky Olivy (M. Šimáček) do vyrovnávací třídy. Ředitelka Martínková (V. Galatíková) si však nejdříve vyžádá jeho vyšetření v pedagogicko-psychologické poradně. Doktor Oliva (J. Bartoška) projednává pracovněprávní spor Karla Hrdiny (K. Augusta) proti Stavebnímu podniku. Zároveň si uvědomuje, že časté rozhovory s ním mají pro kolegyni Olgou Brechtovou (E. Hudečková) zřejmě hlubší význam. A Lamačova (J. Sovák) srdeční choroba se znovu přihlásila... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že děcka nepobyla v přírodě delší dobu. S těmi dvěma potvorami by se kluci spolužáci mohli pořádně vyřádit a trošku jim tím srazit hřebínek. Až chápu, že Jana Janatová po takhle nechvalně sviňácké roli už nedostala příliš mnoho dalších. Mrzí mi to jen ohledně toho, že ve svých 20-25 musela být fakt kočka. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Po mnoha letech jsem se zase na jeden díl podívala. Některé herce bych raději neviděla ( např. Žilková), ale Vladyku, Sováka, Galatíkovou nebo Medřickou (a pár dalších)  vidím ráda vždycky. Vladyka má v tomto seriálu moc pěknou roli. A k tomu krásná a příjemná Markéta Fišerová. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Michal Karfík (Miroslav Vladyka) má ve škole na svém pracovním stole ruský tranzistorový přijímač Rossija 303 z roku 1974. (sator)

Reklama

Reklama