Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco je město pobouřeno další vraždou, Reacher zamíří do New Yorku, kde se dozvídá pravdu o nezákonných kšeftech v Margrave. Roscoe bojuje o život v lesích. (Prime Video)

Recenze (5)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu Narcos. Sympaticky gangsterský díl, který nabízí trochu zmatenou přestřelku v lese, skvělou akci na schodech (ala momentky ze seriálového Daredevila) a zdatně nahláškovaného Reachera, který je zábavnější než obvykle. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi protože se nudím, všímám si scénáristických kravin. Krom (debilní) situace v lese (která nic nevyřešila a hodně prozradila) a super souboje na schodišti (která taky děj nikam neposunula) se nic nestalo… nic nového se nerozkryla (jen se potvrdili informace z minula). To nedopadne dobře. ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek dílu mě zklamal, naštěstí konec to docela napravil. Epizoda totiž začala nudnou sledovačkou a akcí Roscoe při hlídání rodiny pod neoficiální ochranou svědků. Tam vůbec nechápu, proč ty dva nezastřelila rovnou, když byli v autě. Jediný důvod, co mě napadl je, že si chtěla zahrát na babu a pak na schovávanou, jiný vysvětlení nevidím. A jen tak mimochodem, neměl být ten dům nedobytný s pancéři a nevím čím - tak proč se tam prostě nezamkli a nečekali? A upřímně bych hnedka neběžel za tím agentem - ty dva nějak museli zjistit, kde je ta rodina ukrytá. Bohužel tak i přes výbornou druhou půlku s částí ve Venezuele a v New Yorku, musím konstatovat, že toto byla pro mě osobně zatím nejslabší epizoda. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Další bluesovou písničku už nesnesu!“ Finlay s Reacherem spolu tráví víc času a je to poměrně fajn popichování. Pak se toulavý druh Reacher vydává do New Yorku, kde se zase trochu posune dál (a hlavně nám dopřeje solidní akci na schodech), víc dílků do skládačky přinese i epizoda z Venezuely. Naopak moc nepotěší noční schovávaná Roscoe a dua zabijáků. Právě „dílčí mise“ ústředního tria dynamice občas nepomáhají, zpočátku nejsympatičtější Reacherův spojenec (Roscoe) je s přibývajícími díly zbytečně na vedlejší koleji. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama