Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vyschlé studni je nalezeno tělo ženy, kterou nenáviděla celá vesnice. Podezřelých je mnoho, navíc se brzy ukáže, že lidé si vzájemně kryjí záda a nejsou ochotní s policií spolupracovat. Dana Skálová a její tým budou muset přijít na způsob, jak vesnici ke spolupráci přimět. Podaří se jim odhalit, kdo stojí za smrtí nenáviděné Zlobáby? (TV Nova)

(více)

Recenze (65)

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo ale opravdu příšerné, nejhorší fakt ta hudba, to se nedalo. Takový hybrid Policie Modrava a Temného Kraje (záběry do krajiny, pohodička při vyšetřování, na nic není spěch). Zlobába nalezena v jímce všemi obyvateli vesnice, vyšetřování velice pochybné, kdy o vyšetřování se snaží vlastně jen aktivní Zmrzlá, ostatní to obtěžuje a těší se na odpolední pivko v hospůdce, šéfová taková mouchy snězte si mě, ta by nikdy nemohla vést vyšetřovací skupinu. SPOILER. Nakonec k vyšetření dojde vlastně tím, že se vražedkyně sama dozná, ale proč vlastně, když policie nemá v ruce jediný důkaz (otisky prstů byly v domě od plno lidí, mohla tam být v jinou dobu apod.)? A ten motiv? Jako vážně zabiju člověka, aby nerozmlouval náš vztah mému partnerovi??? Chvílemi jsem přemýšlel, zda jsou větší vidláci ti vesničané nebo ta policejní grupa… Jediná zajímavá postava je Zmrzlá. ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Suchánek opravdu stačí tak akorát na Partičku, případně na Tele tele. Hofmann hrál policajta obstojně akorát v Prvním oddelení. Tady nic extra. A ten zbytek naprosto o ničem. Jestli to má být něco jako Modrava, kde jsem přece jenom hvězdu přidělil, tak se to nepovedlo. Odpad a to je asi tak vše. Ztracený čas ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět konstatuji: na pilotní díl dost slabota. Nejlépe hraje Ledeč, ostatní je toporné, statické, nudné. Kdo měl nápad, že nestačí jedna šéfová a jako novinku tam dáme rovnou dvě? Dvě nejsou v tomto případě více než jedna. Čekal jsem také více humoru, vážnost byla bohužel spíše k smíchu. "Zabila ji celá vesnice", ale na benzině se ukázalo, že úplně celá ne. Déšť, konec. Bída. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Je opravdu nutné se furt snažit české prostředí amerikanizovat? Kolik tu ještě bude policejních part se ženskými policejními šéfkami, ženskými vyšetřovatelkami a tak dál? Vždyť je to strašně rušivé! Úplně to odvádí pozornost a působí to trapně. Kde jsou doby Pitavalů a rady Vacátka? Relaxační hudbu asi šlohnuli z nějakých masážních salónů. No a pak ještě už takový folklór českých současných filmů a seriálů -  všichni mluví standardně pepíkovsky. Ono už se jinak asi ani nemluví, v celé republice žijí jen vyšlechtění pepíci ze zkumavek. Je jedno, jestli jste policejní šéf(ka), policejní vyšetřovatel(ka), nebo jen jouda z vesnice. Všechno je ze stejného vzorku Pepíkova semene, pražské to nadrasy. Jo a k ději: neskutečně jalový případ (na pilotní díl by mělo být něco údernějšího, ne?), který by byl zoufalý i jako kamerové cvičení. A jak se vždycky říká, že dialogy šustí papírem, tak tady šustí papírem úplně všechno. Bolestivě slabEJ a podprůměrnEJ díl, hele viď. ()

Olsi 

všechny recenze uživatele

Achjo. Kdyby to bylo alespoň trochu realistické, a nepřipomínalo to spíše vymyšlenou pohádku s hádankou na konci. Drama kde? Krimi kde? Tvůrce asi záměrně dělá, že nemá vůbec žádnou představu o tom, jak funguje kriminalistická práce, nebo mu nejspíš jako příprava stačilo vidět několik řad kriminálky LA, jinak si to nedovedu vysvětlit... Přitom některé postavy by mohly být opravdu zajímavé. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody zhlédlo 1,39 milionu diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama