Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vyschlé studni je nalezeno tělo ženy, kterou nenáviděla celá vesnice. Podezřelých je mnoho, navíc se brzy ukáže, že lidé si vzájemně kryjí záda a nejsou ochotní s policií spolupracovat. Dana Skálová a její tým budou muset přijít na způsob, jak vesnici ke spolupráci přimět. Podaří se jim odhalit, kdo stojí za smrtí nenáviděné Zlobáby? (TV Nova)

(více)

Recenze (65)

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Suchánek opravdu stačí tak akorát na Partičku, případně na Tele tele. Hofmann hrál policajta obstojně akorát v Prvním oddelení. Tady nic extra. A ten zbytek naprosto o ničem. Jestli to má být něco jako Modrava, kde jsem přece jenom hvězdu přidělil, tak se to nepovedlo. Odpad a to je asi tak vše. Ztracený čas ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl spíše naznačuje rozjezd směrem k budoucím dramatům jednotlivých kriminalistů. Zřejmě uvidíme jak si povede osamělý alkoholik Hofmann, Hilmerová vyšetřovaná komisí v souvislosti s drsným postupem vyšetřování únosu dítěte a naznačeným zabitím pachatele, workoholička Zmrzlá (divně přehrávající) má zaděláno na problémy s manželem kvůli práci a zatím civilní Suchánek, který zvládl držet svůj trapný humor na uzdě a zahrál svou postavu velice uvěřitelně. Samotný děj prvního případu byl jen kulisou pro představení party kriminalistů. Vyšetřování probíhalo nudně (ale tak to prostě ve skutečnosti je) a finální výslech partičky nezletilých byl hlavně díky pochybným hereckým výkonům vyslýchaných smutným finále Zlobáby. ()

Reklama

Olsi 

všechny recenze uživatele

Achjo. Kdyby to bylo alespoň trochu realistické, a nepřipomínalo to spíše vymyšlenou pohádku s hádankou na konci. Drama kde? Krimi kde? Tvůrce asi záměrně dělá, že nemá vůbec žádnou představu o tom, jak funguje kriminalistická práce, nebo mu nejspíš jako příprava stačilo vidět několik řad kriminálky LA, jinak si to nedovedu vysvětlit... Přitom některé postavy by mohly být opravdu zajímavé. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako exteriéry - tuším Jevišovice nebo Ledeč, ale Ledeč nejde moc brát jako Vysočinu - jsou kouzelné, záběry na hrad super. Vztahy postav už jsou ale hodně vachrlaté (fakt nevěřím, že by starší policistka nedala mladé přes hubu, když ta jí pitomoučce prozradí, že se ten starý případ otevře - mimochodem je mi úplně jedno, jak se tahle linie bude vyvíjet). Děj pak již vývar vývarů, policisté se opět chovají jak debilové (to je snad normální, že se křížně prověří jednotlivé výpovědi, a poldu, který to neudělá a ani nechce, by měli z fleku vyhodit) a vesničané (i když jde o maloměsto) jsou opět pojati pražským klišé ohledem jako vidláci. Pachatel/-ka/-é mi tedy také nepřišel/-la/-li jako moc uvěřitelný/-á/í. Docela by mě zajímalo, co poldové pili na pivo, protože plznička se pije jen v Práglu, na Vysočině máme daleko víc a lepších pivovarů. No každopádně, žádná sláva. Málem bych zapomněl - Hofmann hraje pořád jako v Mostu a nehodí se to sem, Suchánek je totální úlet a přešlap vedle. Kdyby aspoň uměl mluvit, místo polykání slov a vět. Jo a taky mi přišlo, že chlapi jsou tady až příliš moc uprdění pod vedením devítiocasé kočky, tedy dvou nebo snad hned tří moudrých, rázných a chytrých bab. ... Nu a do budoucna se těším na Kriminálky Krkonoše, Krušné Hory nebo Jeseník, prostě něco, kam noha pražských televizních tvůrců ještě nevkročila. ()

nikinikiniki odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jedna velká katastrofa!! Bez šťávy, bez grifu, bez zapálení - nuda, nuda, nuda! Což je dost smutné, protože kriminálních seriálů je mraky právě z toho důvodu, že je jednoduché je natočit. Mám ráda Michala Suchánka, avšak v roli kriminalisty fakticky ne! Nechápu výběr herců. Také si myslím, že opravdoví kriminalisté si zakrývají oči, když běží něco takového v televizi, protože jako laikovi mi přijde úplně na hlavu, když mají ve vyšetřovací místnosti člověka na výslech a přijde druhý kriminalista říct tomu, co vyslýchá před člověkem, že našli tělo té a té tam a tam. Tak tohleto víckrát neeee!!! Zlatá Šumava, Specialisté apod. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody zhlédlo 1,39 milionu diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama