Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archivní záběry a vtipné skeče v komediální retrospektivě roku 2021, který nám přinesl velké trable a taky pár příjemných událostí. (Netflix)

Recenze (61)

Melios 

všechny recenze uživatele

Viditeľné zlepšenie oproti minulému, odpadnému roku. Herci konečne hrajú tak, že je pre všetkých očividné, že melú čisto len sračky, informácie sú menej politicky korektné a podanie je viac absurdné. Holt niekedy je lepšie si zobrať kritiku k srdcu a skúsiť niečo vylepšiť. I tak stále nechápem, prečo pán Brooker mrhá svojim talentom na písanie podobných druhoradých projektov pre Netlfix. 2021 nakoniec nebol až taký zlý... ()

borec999 

všechny recenze uživatele

V jednom má tento film pravdu. Vôbec sme sa ako ľudstvo nepoučili a sme si stále vzdielenejší a ohľadom názorov na dôležité otázky polarizovanejší ako kedykoľvek predtým. Inak je Smrť 2021 viac menej to isté ako pred rokom, len upgradenuté o nové udalosti a pár postáv. Nie je to na zahodenie, ale ako hovorí známe porekadlo: Dvakrát opakovaný vtip, už nie je vtip; takže pre tentokrát len za 3*... 65% ()

Reklama

gemi 

všechny recenze uživatele

Brilantní záležitost. Ve spojení s Don’t look up! tvoří smrtící kombo, po kterém dospějete k nevyhnutelném závěru, že lidstvo je odsouzeno k záhubě. Ne proto, že bychom nedokázali najít řešení libovolného problému. Ale proto, že třetina lidí toto řešení zpochybní a další třetina bude do roztrhání těla popírat samotnou existenci problému, a to i když jej má přímo před svýma očima. Death to 2021 je oproti Don’t look up silnější v tom, že polodokumentární formou rekapituluje reálné události uplynulého roku. Loňské vydání mě navnadilo a toto trefilo přímo na komoru. Glosy ještě daleko údernější a trefnější než 2020. "Two decades we’ve been searching for military solution to Afghanistan and then we found one. Run away." A ještě mě hrozně baví zdejší komentáře typu "dívali jsme se na to s chlapama s pivem v ruce a moc jsme se nesmáli". V tom případě to bylo o vás. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Po předchozím roce jsem věděl do čeho asi tak jdu. Bohužel moje očekávání nebyly neplněny. Ba naopak. Byly zadupány dost hluboko do země. Všechny věci, které se tam zmiňovaly jsem vlastně věděl a těch vtipů bylo taky poskromnu. Nejvíce jsem se bavil někde kolem první čtvrtiny a pak to šlo rapidně dolů. Nemá to už tu jiskru. Snad bude příští rok lepší.  ()

campix 

všechny recenze uživatele

A pokračujeme. Po svižné taškařici Death to 2020 jsme se dočkali i pokračování ve formě roku 2021.Tvůrci se nemusí absolutně babrat scénářem, protože ty absurdní příběhy, které dnešní doba servíruje denodenně nepotřebují nic navíc. To prostě nevymyslíš. Vrací se také většina učinkujících a tak to navazuje poměrně krásně. Příjemná jednohubka k pobavení. Nic víc. Snad příští roky budou lepší a tvůrci tak nebudou mít tolik materiálu. To je ale asi bláhová myšlenka. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama