Reklama

Reklama

VOD (1)

Ostřílený detektiv, který pátrá po brutálním vrahovi mladé realitní makléřky, odhalí spletitou síť kriminálních aktivit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (360)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Po dvoch-troch filmoch, ktoré som zahodil po necelej polhodine, som mal konečne dojem, že uvidím niečo zaujímavé.  Veď zopár hercov sľubovalo  slušnú úroveň.  Dostal som nekonečne dlhú detektívku, ktorá nebola napínavá, ale vyžadovala neustálu pozornosť, aby sa divák v deji a vzťahoch nestratil, čo sa ľahko mohlo stať. Opäť som si vychutnal mizerný zvuk slovenského dabingu, kazil som si zrak čumením do tmavej obrazovky, pretože príliš veľa scén sa odohrávalo v tme prerušovanej iba svetlom bateriek, hoci stačilo zapnúť svetlo. Tak, ako v mnou neobľúbenom filme Sedem. Akurát, že tu toľko nepršalo. Celkovo pozerateľné, ale maximálne raz. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až fincherovský noir s hudobnými tónmi, ktoré sa niekedy zarežú pod kožu aj skúsenému narkomanovi. A Del Doro opäť ukázal, že hrať vie len očami. Ak sa človek nechá ovládnuť nastaveným tempom, tak film cíti, aj keď mu niekedy nerozumie, no nakoniec sa zrno od pleva oddelí a prináša rozuzlenie, na ktoré sa dá prísť. A preto to napätie nemusí byť dokonalé. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Netflix po dlouhé době přichází se snímkem, který opravdu stojí za to. Napínavá kriminálka, se skvělou atmosférou, vyváženým dějem a fantastickým hereckým výkonem Benicia. Hltal jsem každou minutu tohoto skvostu, velká škoda, že se karty vyložily na stůl příliš brzy a divák tím ztratí závěr a velkou část rozuzlení zjistí příliš brzy. I přesto klobouček, konečně řemeslně velmi slušně zvládnuté krimi. 8/10 = 88% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Taková kvalitní  žánrovku si v současné kinematografii je přeci jen  potřeba užít. Sice mi trochu chybělo závěrečné explicitní odhalení vraha, ale jinak pohoda. Je zde napínavý příběh. Také nechybí  hodně vyšetřování, které je ale obohaceno i osobním rozpolcením hlavního hrdiny,  zajímavými pomalými momenty a  kombinacemi zaběrů (jako třeba při líčení snu  u psycholožky) a atmosférickými scénami s atmosférickou hudbou jako například nahánečka v chrámu na pohřbu nebo setkání v restauraci (to bylo fakt super!.)Asi bych to neuzavřel songem Nak nak on heaven's door, ale jinak to na mě zapůsobilo. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

SPOILERy! Tak trochu nová Zem policajtov. Herci skvelí asi všetci. Del Toro, Pitt, aj Alicia prvá liga. Timberlake o triedu slabší, ale tiež fajn. Je to nenudiace a miestami s až hororovým feelingom (obzvlášť  napínavé sú scény, v ktorých účinkuje Alicia a takisto ona s Del Torom majú najlepšiu chémiu). Scenár povedzme neobjavný (v zmysle odhadnuteľný), zato s krásne naturalistickými dialógmi a skvele vykreslenými charaktermi postáv. S tým sa niekto fakt vyhral. Potešilo ma niekoľko nápadov v úplnom závere a tiež scéna, kde si vyšetrujúci detektívovia stavia, kto z podozrivých bude asi vrah. To som myslím zatim vo filme nevidel. 85% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Název filmu vychází z postupné změny povah postav, které se objevují ve filmu. Zpočátku se prezentují určitým dojmem, ale s přibývající stopáží se začnou pomyslně „svlékat z kůže“ jako ještěři. Ukáže se, že postavy nejsou těmi, za které se zpočátku vydávaly. (UhLee)
  • Natáčalo sa v Atlante v štáte Georgia od 15. augusta 2021. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Třetí Sicario vypadá čím dál reálněji

Třetí Sicario vypadá čím dál reálněji

31.10.2023

Je to zhruba měsíc, co jsme informovali o slovech producentů nové krimi od Netflixu Ještěr, kteří uvedli, že se v zákulisí začíná diskutovat možnost třetího Sicaria. Vynikající krimi thriller s Emily… (více)

Reklama

Reklama