Guru
Biser A. ArichtevScénář:
Jan CoufalKamera:
Marek JandaHudba:
David SolařHrají:
Anna Fialová, Zuzana Stivínová, Alžběta Malá, Vojtěch Kotek, Kristýna Ryška, Lucie Štěpánková, Vasil Fridrich, Denisa Barešová, Martina Czyžová, Martin Myšička, Jan Novotný, Adéla Petřeková (více)Recenze (5)
Hezké zakončení ovšem rychlé. ()
Třetí díl už je spíš rekapitulační, než, že by přinesl nějaké velké zvraty či rozuzlení. Víceméně nakonec všechno dopadne tak, jak se dá čekat, ale je škoda, že nedojde k nějaké větší konfrontaci s Guru a jeho poskoky. Každopádně ukázka samotné scény odháčkování opravdu hovoří za vše, a tady už nemůžou být žádné pochyby o tom, jestli si za to ty ženské mohly samy. ()
Zdařilé zakončení velmi povedené minisérie, u které by mi ale vůbec nevadilo, kdyby byla rozvleklejší a více se soustředila třeba na toho, koho nese ve jméně. ()
Prazvláštně uspěchanej konec, jako kdyby bylo napsáno dílů 5, ale 2 prostě chyběly ()
Čekal jsem nějak zamotanější závěr . Nemělo to ten správný náboj . Doktorka převezla obrazy , rychlý soud a žádný záběr o útěchu těch dvou , tedy Járy a kolegyně . Stivínová taková civilní . Asi záměr . Ovšem ta scéna s tím dýcháním a ,,zásunem " - teda sííííla . To bylo hodně věrohodné . Až mi bylo nějak nevolno . Za celou minisérii * * *a půl . ()