Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

Merenre 

všechny recenze uživatele

Skečová show v klasickém stylu, která na rozdíl od silně avantgardního Monty Pythona nebo svérázného Velkovlaku víceméně dodržuje formální základy, vtipy mají pointy atd. Díly mají relativně stabilní úroveň, a i když to může chvílu trvat, než si člověk na ty dva a jejich humor zvykne, stojí to za to. Zejména Gareth Hale je ksicht k pohledání a nechybí vynikající český dabing. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sú vulgárni, sú brutálni a valia na plné gule! V H&P koktaile je namiešaný suchý anglický humor s fekálnymi a sexuálnymi fórikmi a absolútne čiernym cynizmom. Rôznorodé scénky sú dopĺňané vlastnou hudobnou tvorbou, ktorá je hádam ešte originálnejšia a šialenejšia, než hrané kúsky. Kto je skutočne odolný, tomu sa budú páčiť. Háklivejšie osoby asi vystrúhajú znechutenú grimasu a týchto dvoch bezškrupulóznych pánov rýchlo vypnú. ()

Reklama

hovnocuc 

všechny recenze uživatele

tak to je moje srdcovka. některý scénky samozřejmě trochu kulhaj (hlavně ty pěvecký čísla moc nedávám), protože je toho fakt hrozně moc, ale většina je fakt vtipná a některý patřej ke klenotum tohohle typu tvorby. Další důkaz o tom, že jestli máme s Anglánama něco společnýho, tak je to smysl pro humor. Hodně tomu přidává velice povedenej dabing. ()

Traktorista

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka humoru a gegů, které se ještě mnohdy rozvíjejí celé další epizody. Úžasně zmáknuté scénky plné maximálního nasazení a citu pro detail. Tyhle dva týpky prostě musíte milovat, protože jejich krátké scénky jsou narvaný až po uši vtipem. Opravdu velikým přínosem je zde suprovejPotměšilův dabing, kterej zvedá tenhle seriál ještě o třídu vejš. Jedina skvrnka na kráse je zde Verbal, ale dle chybějícího komentáře, se nejspíše překlikl, když koukal na nějaký poníčko. ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Občas velmi vtipné, občas se člověk jen uchechtne a někdy šel humor úplně mimo mě. Bohužel český dabing mnohdy zcela zabijí podstatu vtipu, založeného na slovíčkaření, mnohovýznamovosti nebo na dialektech, a sledování v originále vyžaduje dobrou znalost angličtiny. Svým charakterem bych Hale & Pace srovnal s Robot Chicken - dlouhé scénky prokládané těmi udérnými krátkými; a celkově oscilující mezi humorem dobrým a tím méně vtipným (hůře pochopitelným) Vcelku příjemná podívaná. (3* především kvůli vadám způsobeným dabingem a odlišným kulturním prostředí) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama