Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

hovnocuc 

všechny recenze uživatele

tak to je moje srdcovka. některý scénky samozřejmě trochu kulhaj (hlavně ty pěvecký čísla moc nedávám), protože je toho fakt hrozně moc, ale většina je fakt vtipná a některý patřej ke klenotum tohohle typu tvorby. Další důkaz o tom, že jestli máme s Anglánama něco společnýho, tak je to smysl pro humor. Hodně tomu přidává velice povedenej dabing. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Skečová show v klasickém stylu, která na rozdíl od silně avantgardního Monty Pythona nebo svérázného Velkovlaku víceméně dodržuje formální základy, vtipy mají pointy atd. Díly mají relativně stabilní úroveň, a i když to může chvílu trvat, než si člověk na ty dva a jejich humor zvykne, stojí to za to. Zejména Gareth Hale je ksicht k pohledání a nechybí vynikající český dabing. ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele

Bezesporu skvělý počin, který ani s přibývajícími roky neztrácí nic ze svého lesku. Velké množství tradičně britského humoru a opravdu výjimečně sehraná ústřední dvojice. To vše dělá z Hale and Pace za všech okolností vytříbenou zábavu. Na pět hvězd to ale rozhodně není, a to ze zcela prozaického důvodu, kterým je kolísavá kvalita epizod a jednotlivých výstupů. Každopádně to nic nemění na faktu, že mnoho scének se stalo opravdu kultovními, já mám asi takových pět, které jsem jeden čas omílal pořád dokola, a které patří vůbec k tomu nejvtipnějšímu, co jsem kdy viděl. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Scénka jak dva idioti stojí u sporáku a sledujou jak z hrnce vyskakuje popcorn mě naprosto sejmula a já se svíjel smíchem. Neuvěřitelný maras:)) Nebo vyslýchání bonzáka a jeho mučení pomocí pojídaní filé s hranolkama je taky neuvěřitelné. A dva stále se hýbající hip hop týpci v podání Hale and Pace mě taky dostali, je to mazec, po Pythonech a Velkovlaku největší nářez co sem kdy viděl. ()

ladno 

všechny recenze uživatele

S výnimkou asi dvoch epizód som sa bavil skutočne kráľovsky! Britský humor v tej najlepšej, čiže najzvrhlejšej, najčiernejšej a najnápaditejšej forme. Takýto scenár nie je schopný zosnovať každý. "Čumíš na mě?" P.S.: A ďakujem ČT za obzvlášť vydarený dabing Veldu a Potměšila - jeden z najlepších českých dabingov vôbec. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama