Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Steve? Franku? Steve? Franku? Dáš si fidorku? Geniální humor této dvojice mě spolehlivě rozesměje. Jejich nápady jsou někdy tak absurdní, že jen kroutím hlavou, kde na ně chodí. Musím směle konstatovat, že zde hraje roli i výborný dabing. Smekám před překladateli, kteří vymysleli i spoustu nových slov a slovních spojení. ()

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

V mém TOP 10 mám tento pořad své nezastupitelné místo. Drsný až morbidní humor má u mně pochopení, protože si z vlastní hrubosti až sprostoty dělá srandu. Sérii řadím ještě výš než celý Red Dwarf. Fórky, např. "Dva přihřátý..., haló kdo si objednal dva přihřátý párky", "Jé podívej, hvězdičky! Vole, máš lupy na voptice" a třeba reklama na "Strč si tyč", jsou geniální... ()

Reklama

Welington 

všechny recenze uživatele

Tyhle dva šašky mohu vidět pokaždé. Je to plné srandy, vtípků a zvratů a je to prosáklé britským humorem skrz naskrz a krátké skeče daly vyniknout opravdové satiře, na které se Hale a Pace doslova vyřádili. Jedna z dalších, dnes již klasik, u které pevně doufám a modlím se, aby bavila dál a nepropadla se na smetiště dějin. ()

annihilation 

všechny recenze uživatele

Ne všechno, ale většina jejich scének mě dostává svými vtipy do kolen, je to někdy tak blbé až je to dobré, někdy potěší černým humorem, jindy zase úplně překvapí. http://www.youtube.com/watch?v=bg1I6OM_9HE Jak tohle někoho může napadnout? :)) Řekla bych, že většina lidí se slabostí pro anglický humor si v tom najde něco, co se jim bude líbit. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Scénka jak dva idioti stojí u sporáku a sledujou jak z hrnce vyskakuje popcorn mě naprosto sejmula a já se svíjel smíchem. Neuvěřitelný maras:)) Nebo vyslýchání bonzáka a jeho mučení pomocí pojídaní filé s hranolkama je taky neuvěřitelné. A dva stále se hýbající hip hop týpci v podání Hale and Pace mě taky dostali, je to mazec, po Pythonech a Velkovlaku největší nářez co sem kdy viděl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama