Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Joppo88 

všechny recenze uživatele

Milá, vtipná komédia s lásky plnou zápletkou... Toto mi tak silne pripomenulo Priateľov a najmä skvelé hlášky Chandlera, ktorý si vo "Službe Sáre" zahral doručovateľa s poriadnou dávkou humoru - hlášky, akoby z bytu s Joeym. Navyše po boku sexi E. Hurley, ktorej by určite rád slúžil každý chlap... Hmmm dalo sa to pozerať :-) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak si americká studia představují komedii pro každého. Do ústřední dvojice obsadí známého herce a půvabnou herečku, použijí pár vtípků, dodají jakous takous zápletku, promíchají a vznikne něco beznadějně tuctového a zaměnitelného. Matthew Perry má už od dob Přátel na své postavy vlastně šablonu a používá stále tytéž ksichtíky, které jsou pravda, když ho nesledujete stabilně, docela fajn, jenže na celovečerní film je to málo. No a Elizabeth je sice kočka, ale ne tak dobrá herečka, aby pouze její přítomnost dokázala film udržet v přijatelné kvalitě. Chybí zkrátka dobrý scénář a kvalitní vtipy. Celkový dojem: 45 %. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od pozdějšího Mého souseda zabijáka zde Perry podle mě "nechandleruje" a hraje svou postavu jinak než svého hrdinu z Přátel. Obecně mě nikdo z herců nijak neoslnil, snad až na zajímavý výkon Cedrica the Entertainera (takové jméno snad už ani nezapomenu :-)). Další věc, která mě zaujala, bylo pojetí rozvodu. Přistihnete se, jak hlavní představitelce fandíte: "exmanžel je hajzl, zaslouží si přijít o půlku majetku, jen ho oškubej, holka". Přitom stejně pravděpodobně uvažuje u rozvodu každá, která tu polovinu exmanželova bohatství chce, ať je exmanžel sebedokonalejší a sebenevinnější: "já ho sice podváděla, ale to proto, že se o mě vůbec nestaral, nerozmazloval mě, je to prostě hajzl, který si to zaslouží". Na to, že je to jen jednoduchá komedie, donutilo mě to chvíli zapřemýšlet. :-) A poslední poznámka - příště bych vynechal skeč s býkem, fekální humor opravdu nemusím. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Konečně mi zas jednou Matthew Perry připadal vtipnej i jinde, než jen v Přátelích a ty jeho kecy, hlášky, nápady při vymejšlení obsílek mě fakt několikrát dobře dostaly. Jinak je to ale průměrná komedie, u které se nemusí moc přemejšlet a u které se najde asi jenom jeden nechutnej fórek. Chutná je naopak Elizabeth Hurley, která je pořád kočka. Nemužu doporučit, ale nemužu zavrhnout... ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Sympaticka herecka sestava zachranuje saru od podrpumerne komedie. Neprivodi vam velke zachvaty smichu (nejste-li samovznicujici se vyjimka), na druhou stranu pokud zrovna nejste az po usi prejezeni lehkou romanticko-komedialni stravou, nejaka takovato na nic si nehrajici svacinka se do vas jeste vejde. Hurley a perry jako vzdy hrajou sve obvykle otrepane role, elizabeth je sikezni a sem tam i vfipna a matthew je sem tam i vtipny. Takze pokud zrovna nemate co delat, sara vas z kresla nevyzene ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama