Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (233)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Vohranej koncept pro děti s přidáním sprosté mluvy, protože sprostá mluva = funny a být Rko = "jsme drsný". Jenže ten tupej humor mi přijde spíš právě pro ty děti. Koukat na film kde má být vtipný to, že někdo řekne že mu něco narve doprdele není muj styl, protože takhle mluvim každej den a přijde mi to uplně normální sory. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

"Neuvěřitelná cesta" pro dospělé. Film, který lákal na roztomilé pejsky, kteří souloží a klejou, není ve výsledku tak vtipný, jak jsem očekával. Vizuálních gagů je zde minimum (pobavila scéna s houbičkama) a spíše se vše zaměřuje na kulometné dialogy, které nejsou tak vypointované, jak jsem očekával. Nenáročná pohodička určitě, komedie roku ani omylem. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Psi byli vyvedení parádně, nadabovaní byli skvěle a dovedu si představit, jak si to Foxx, Ferrell a spol. užívali a nakonec je tu řada povedených fórků, přičemž některé mají potenciál stát se kultovními. Nicméně na mě tu bylo moc hoven, pér a prdelí. Jasně, u čoklů se podle všeho jedná o podstatnou část jejich zájmů, ale já prostě podobný typ humoru úplně nemusím, byť uznávám, že v některých chvílích to sedělo. A taky mi trochu chyběla interakce s ostatními zvířaty.  Zejména nějaká hádka cholerického Buga s kočkou mohla mít něco do sebe. No ale bavil jsem se výborně, to zase jo. Klidně bych si nějakou podobnou zvířecí taškařici střihnul i v budoucnu. 80% ()

William_ 

všechny recenze uživatele

9.5/10. Svérázný humor a mluva jak za starých dobrých časů South Parku. I tak by se dal v jedné větě shrnout nejkomediálnější film roku 2023. Pokud Vám nesedne přisprostlý humor, filmu se vyhněte jak čert kříži. Pro ty ostatní film nabízí nekontrolovatelnou smršť vtípků ze světa psů i lidí. Hláška "prosereme se ke svobodě" patří k tomu nejlepšímu z tohoto filmu. Bohužel těch hlášek tam bylo tolik, že si z jedné projekce nestihnete zapamatovat všechny ty klenoty, co tam zazněly. Pomrknutí na ostatní psí filmy jako Psí poslání či Marley a já bylo taky vtipné, koneckonců přítomnost Dennise Quaida zde není jen tak náhodou. Závěrečný souboj smečky proti Dougovi, měl snad všechno, kvůli čemu Vám nedoporučuji jít na tento film s jídlem a pitím. Nekorektní dobrodružství psích hrdinů si pro mě získalo titul nejlepšího filmu roku 2023 v kategorii komedie. Za zmínku stojí i kvalitní český dabing, díky kterému může vyniknout naše krásná čeština a její peprnější slovíčka. Tak jak si mé srdce získalo Psí poslání za dramatický příběh co drásá srdce, tak naopak Vocasy si získaly mé sympatie za 90 minutový záchvat smíchu. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Psa Regieho právě jeho majitel vyhodil a on se ocitl sám ve velkém městě. Naštěstí narazil na další tuláky a spolu s nimi vyráží na cestu pomsty. Vocasy na tripu jsou hodně jednoduchá komedie, která stojí a padá na drsných fórech, kreativním využívání vulgarit a hláškování. Jednoduchá blbina, ale pokud vám nevadí drsnější humor, tu hodinu a půl se u ní budete dobře bavit. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • Zámek na bráně v čase 06:36 prochází jen skrz jedno oko řetězu, takže nemůže nic zamykat. (flyer.nick)

Reklama

Reklama