Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (241)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Jsem rád ze jsem se dožil toho skvělého momentu, že mi před trávníkem bude fuckovat francouzsky buldoček. Viz. můj komentář k Good Boys, kde jsem se bez údivu ptal sám sebe, co nám západní trh zkusí ještě nafakovat v nějaký podobě,protože krom fuckující zeleniny, fuckujících malých kluků nebo tučňáků, jsme dostali pejsky. A jak jinak než od tvůrců podobných prasomrdů jako je Will Ferrel a spol. Já vám nevím, ale proč by takový blbý zvíře, jako je čokl se měl oplzle vyjádřovat, jako pubescent nebo Jirka Kára? To jsou ty drogy a šoustačky u psů, tak do píči ftipné, až má lidem vyprsknout kukuřice z huby? Každopádně, překladači si hodně ujížděj na sračkojazyku, který hojně používá ta inteligentnější část databáze, to můžu taky překládat český jazyk, no ne? Překvapeni v podobě skvělého rodinného filmu, a jo vlastně. Poslední dobou se cítím zvláštně, když jsem jediný, co se v sále nesměje [což neznamená, že Vám se to líbit nebude..]. Možná v tom konfiguruje fuckt, že tyhle vtipy jsme už někde slyšeli, a tím myslím South Park. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Milá, hravá a nekonečně střelená psí záležitost, kterou náležitě docení zejména milovníci těchto čtyřnohých kamarádů. Již samotný úvod nastíní tón celého snímku, který se postupem času žene do více a více bizarních situací. Nesmírně se mi líbilo, že byl snímek nečekaně sprostý, neuvěřitelně originální a hlavně mu absolutně nic nebylo svaté, což je dnes neuvěřitelná vzácnost. Nebojí se hodně odvážných vtipů, které by žádný eurohujer a obdobný píčus v životě nerozdýchal. Velice odpočinkový film, u kterého si krásně vydechnete. Tedy pokud nejste nějaký přecitlivělý šulin, který má tendenci brát svět kolem sebe velmi vážně. [80 %] ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Od prvního traileru jsem věděl, že film uvidím. Ovšem co jsem absolutně nečekal, tak byla pochvala českého dabingu a jsem hrozně rád, že jsem na to zavítal do kina. A jak si neustále zoufám, že čistých komedií a zvláště těch dobrých, dávají studia do kin poskrovnu, tak Strays jsem si úplně labužnicky užíval. Film nám předkládá co minutu jeden gag za druhým (jeden sprostší než druhý) a já se nahlas smál u velké části filmu, čemuž nepochybně přispěl i CZ dabing, který těm sprosťárnám ještě dodá ten správný šmrc a dabéři se toho vůbec nebojí. Za mě dokonce i jeden z nejlepších filmů roku, protože takovýhle zážitek mi (nejen) letos dal jen málokterý biják. Moc bych si přál sequel či zkrátka zas něco podobného jako toto nebo další bráška Sausage party. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ľutujem toho rodiča, ktorý v dobrej viere, že pustí svojmu dieťaťu "milý film so psíkmi", vyberie práve Strays. Každopádne, komu sa páčil Ted, tak zrejme bude u neho bodovať aj táto sarkasticko-ironická vulgárna nálož v podobe Reggieho a jeho kamošov. Inak, vo svojej podstate je to celkom vydarené, je tu množstvo trefných hlášok z pohľadu psov - rôzne mylné predstavy a kopa dvojzmyslov. Najväčším problémom celého filmu je prílišná vulgárnosť a úplne zbytočné extrémy sexuálno-fekálneho "humoru". Kľudne by to išlo aj bez toho, a aspoň u mňa by to bodovalo o kus viac. Takto je to akurát tak na 3* (ale reálne to malo určite na viac) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vezme-li nějaký nevědomý rodič své dítko na Vocasy na tripu s vidinou toho, že dostane další Psí poslání - na které mimochodem film nejednou okatě poukazuje (mrk, mrk, Dennisi) - tak bezpochyby zažije nemilé prozření. Greenbaumův film je po čertech (či po psech?) řízná komedie, u níž jsem v kině obdivoval českou vulgární slovní zásobu, zejména pak naše sprostá kompozita. Originál by byl jistě hlasově charismatičtější, ale dozajisté i verbálně chudší. Vocasy na tripu si neberou servítky a sypou na diváka jednu více či méně povedenou hlášku za druhou, zároveň ale tvůrci nezapomněli být didaktičtí, takže se v té přehršli nadávek skrývá i pár životních mouder. Třešničkou na tomto nemístném, perverzním dortu, na němž namísto svíček plápolaly falické výrazy na stou způsobů, byla scénka s Wrecking Ball. P. S. "Pros*rte se ke svobodě!" ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Zámek na bráně v čase 06:36 prochází jen skrz jedno oko řetězu, takže nemůže nic zamykat. (flyer.nick)

Reklama

Reklama