Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (242)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pokud jde u umocnění humoru vulgaritami, jsem jednoznačně fanouškem takzvaného Cimrmanova šrapnelu. To, co jsem zažil tady, mi připomínalo spíš kobercové bombardování (když už to z diváka neudělalo trhané vepřové na první dobrou, střepinám už neunikl). Na druhou stranu uznávám, že i když se jinak snímkům s různými zvířátky raději vyhýbám (bo citová ždímačka = pruda), tady jsem se po celou dobu v rámci možností bavil. A abych řekl pravdu, ani ten slovník nepředstavoval nepřekonatelnou překážku, tu si vystavěl scénárista, který evidentně vsadil na to, že osloví hlavně diváky Prciček a podobných filmů, takže se postaral především o dostatečné množství čokoládových lanýžů, zatímco se mu z příběhu tu a tam vytratila logika. Ale jo, jako jednoduchá zábava na jedno zhlédnutí to vcelku fungovalo. / Poučení: Co si počůráš, je tvoje. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Na pár místech až nečekaně nekorektní (asi nejzábavnější jsou části na začátku a na konci, s Willem Fortem, coby špatným pánečkem a huličem) i s psí mytologií pracující film (a určitě nic pro děti). Je to spíše něco jako vaše typická buranská komedie, ve stylu 'Klubu sráčů', kde si můžete najít své geniální momenty a mít z nich totální výtlem, protože se rozhodnete tuhle taškařici nebrat vážně, nebo budete seriózní kritik. Wrecking Ball k odplatě je top, ale taky je tu důvod, proč jsem u toho několik dní vždycky usnul a bez semenšího problému to viděl po kouscích a stejně v klidu to i brzo zapomenu, je to spíš takový produkt. Výplach ze soudku "hahaha, to je ale pičovina". Nicméně v mnoha ohledech dost solidně provedená. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se děsil jak je možné, že tahle odporně natočená trapárna, která stojí na kombinaci vyloženě dětského humoru a na sílu rvaných vulgarit má takový široký appeal, než mi došlo, že se vlastně jedná o bravurní producentský tah vycházející ze skutečnosti, že lidi od psů mají neovládnutelné tendence v přítomnosti čokla zdementnět na úroveň retardovaného infanta. Hvězdu dávám za Foxxovu černošštinu, vůči který jaksi nejsem imunní ani zde. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Stejně jako kdysi u Team America. Zpočátku se člověk směje loutkam, ale v průběhu celovečerní stopáže nadšení z toho, že loutky mluví sprostě, opadne. Ale stejně jako ve filmu Matt Stonea a Treye Parketa i tady jsou výborné scény. Několik geniálně podvratných scén (vězení a klíče, finále). Celou dobu jsem si říkal, kdo je cílovka takového filmu :) ale pobavilo a smál jsem se místy nahlas, to se mi dlouho při komedii nestalo! 70% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Psia jazda" je v podstate roadtrip film, ale so psami namiesto ľudí. Príbeh je veľmi jednoduchý psíček Reggie sa spojí s tromi ďalšími psami, aby našli majiteľa, ktorý ho opustil, a vykonali na neho pomstu. Je to extrémne drsná komédia, ktorá preberá detský koncept hovoriacich psov a napĺňa ho sexuálnymi vtipmi, drogami a neustálymi nadávkami. 7/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Jamie Foxx bol hospitalizovaný po tom, čo utrpel podozrenie na mozgovú príhodu, krátko po nahratí jeho dabingu pre tento film. (Arsenal83)

Reklama

Reklama