Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po vyloučení ze školy se Percy Jackson dozví, kdo je, a stane tváří v tvář světu bohů a nestvůr. (Disney+)

Recenze (23)

Decado23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje krátká odpověď všem místním i nemístním mrakovákárcům a progresivistům. Vytáhněte si hlavy z prdele a neserte se do nás. Ta slepice může být klidně fialová, to je nám totálně jedno, ale hrát prostě neumí. Triky jsou laciný, scénář nedotažený a ostatní herecký výkony přinejmenším průměrný. Tak proto dvě hvězdy, vy debilové namyšlený. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdařilý seriálový návrat do devadesátých let. Feeling, který zažívá divák při sledování prvního dílu Percyho Jacksona jej v mžiku katapultuje zpátky do doby, kdy Herkules či Xena zažívali ten největší televizní boom. Když k těmto ikonickým seriálům přimícháte velmi povedenou CGI a propracovanější scénář, dostanete právě Percyho Jacksona. Úvodní díl, seznamovačka s hlavním protagonistou, Walkerem Scobellem a obeznámení diváka s motivací hlavního hrdiny na jedničku. Poctivé čtyři hvězdy. 👍 (02.01.2024) Top moment dílu: ❗SPOILER "Po cestě domů se zastavím u D´Angelo´s a vyzvednu sendviče na zápas, ale jestli mi to znepříjemníš, pojedu, ať chceš nebo ne, a sním si při radiovém přenosu ze zápasu oba sendviče sama." 🙂❗ ()

Reklama

AdelleR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by to zatím byl ten zázrak, o kterém všichni mluví, to asi říct nemůžu. Herecké výkony zatím nijaké, obraz je kdovíproč občas rozmlžený (a taky totálně tmavý, skoro jako bych koukala na Hru o trůny), přechody mezi scénami jsou strašně divné, je to prostě divně rozkouskované. A urychlené. Ale je to koneckonců první epizoda, tak uvidíme, třeba se to v těch dalších vyšvihne. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo majú znamenať tie zlé recenzie? Prvá epizóda bola skvelým rozbehom. Pokiaľ si dobre spomínam, všetko, čo sa v nej dialo, sa dialo aj v knihe. Zatiaľ ide o vernú adaptáciu, čo je naozaj super. Herci stvárňujúci Percyho a Growera sú ešte len deti, a preto nemôžeme očakávať nič veľkolepé. Čoskoro sa určite zlepšia a ostatní nás nemusia zaujímať, pretože ich uvidíme už len v niektorých scénach. ()

Šářec 

všechny recenze uživatele

Casting je fajn, ale ten scénář je tak špatný, že je až bolestivé na to koukat. Dialogy možná fungují na papíře a jsou věrné původnímu příběhu, ale živě z úst herců zní hrozně křečovitě. Původní adaptace od Chrise Columbuse možná měla příliš staré herce a nedržela se přesně knižní předlohy, ale ten film jako celek fungoval a byl skvělý. Tento počin od Disneyho a Ricka Riordana je za mě bohužel dost zklamání. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama