Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nejpříšernější na celé téhle slátanině byla ta hudba! Ta přeřvala úplně všechno a byla tak neskutečně úděsná! Affleck ještě ušel, ale Lopez, která působila tak uměle a prkeně mě doháněla k šílenství, kor když její postava měla pořád nějaké chytré promluvy a rady do života...Nejzajímavější pro mě byla jedině scéna s Al Pacinem a tím, jak se zeptal Louise na důležitou otázku a jedině lituji a hlavně nechápu, proč si Christopher Walken zkazil svoji reputaci tím, že v tom filmu byl taky. Sice pár minut, ale byl. Byla to šílená nuda, splácaná dohromady se vším co se dalo a jen lituju, že tam byla jen jediná mrtvola...To znamená, že je škoda, že se Walken Jennifer Lopez taky na něco nezeptal ;) ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Tak moc špatné až je to vlastně skoro dobré. Netuším zda-li je výsledná podoba zvrácený režisérův záměr, ani zda se podle podobného postupu dá vůbec natočit film, ale to co se přede mnou jednou večer po tom všem přetáčení a přestříhávání vyskytlo mě i přes můj prvotní odpor mile překvapilo. Podobných filmů jsou stovky, za posledních pár let aspoň třicet, a všechny jsou ve výsledném působení na diváka nesrovnatelně horší než Gigli. Vysvětlím, Gigli má sice děsného režiséra(netuším co se Brestovi stalo) co už zvládne tak maximálně reklamu na vložky a slusně vygradovaný vtip neviděl na place ani z padesáti metrů(aspoň při natáčení Gigli) ale tím pravým "kamenem úrazu" a zárověn tím "nejlepším" co je tu k vidění je scénář. Scénárista je ale zase krypl co nedokáže napsat ani podprůměrnou zápletku a nezvládá ani běžné dialogi. OVŠEM, to co se mu nějakým zázrakem vydařilo jsou hlášky a ty "ne úplně běžné" dialogy. Nemůžu si pomoct ale řeči mezi Affleckem a Lopezovou jsou téměř geniální(i díky fajn chemii, pokud se o něčem podobném dá vůbec hovořit)a jejich hlášky mě dokázaly odbourat i na několik minut. Jejich rozhovory jsou šílené a plné absolutně nezřízených hovadin, což ve je ve výsledku hodně hodně hodně moc vtipná záležitost. Oba herci jsou samostatně špatní ale jakmile jsou na plátně spolu je to vážne koncet jak od Paganiniho. Sám to nechápu, ten film u mě neměl téměř žádnou šanci, přesto všechno mě dokázal neuvěřitelně pobavit. 45% a klidně si to dám ještě jednou, už kvůli tomu, jestli se mi to jen nezdálo;) ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Martin Brest jakožto režisér, kterého si vážím musel být při natáčení této břečky myšlenkami úplně jinde. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Falešné, trapné, zkrátka totálně špatný film, který není vhodný ani na zabití času a ačkoliv se Al Pacino objevil na scéně tak na 5 minut, předvedl možná nejlepší výkon. ()

Saesulkun 

všechny recenze uživatele

Tenhle film pro ně udělal to, co žádnej jinej před ním ani po něm. Ležel jsem tenkrát s horečkama, doma byla atmosféra pod psa a na mě šly samý černý myšlenky. Když už mě přestalo bavit utápět se v negativním rozpoložení, zapnul jsem televizi, ale nic mě tam nezaujalo, takže jsem jen tak bezmyšlenkovitě přepínal. Asi nejzajímavější mezi tím, co se právě vysílalo, byl právě Gigli, ale ani u něj jsem nikdy nevydržel dýl jak pár minut. Potom mě ale zaujala hudba Johna Powella, tak jsem to tam nechal trošku dýl a v tom se to stalo. Neznal jsem souvislosti, ale najednou vidím mentálně zaostalýho kluka, jak se začíná nefalšovaně radovat a do toho se rozezvučela úžasná hudba, prostě skutečná óda na radost. Z očí mi okamžiě vyhrkly slzy a když po několika minutách odezněly, zjistil jsem, že odplavily nejenom depresi, ale i horečku. Takže jedinýmu filmu v životě, který mě kdy vyléčil z nemoci prostě nemůžu dát míň než 5 *. Druhý den jsem zkouknul opakování už celý a i přes několik hluchých míst a totálně topornýho Afflecka, jsem rozhodně nelitoval. ()

Slarque odpad!

všechny recenze uživatele

Unášet by se neměli retardovaní bratři fedrálních soudců, ale retardovaní scenáristé! Pitomý příběh s příšernými dialogy nezachrání ani jedna scéna s Christopherem Walkenem a jedna scéna s Alem Pacinem. Ta druhá je sice suverénně nejlepší z celého filmu (a dokonce mě překvapila), ale na „luxusní“ jednohvězdičkové hodnocení to nestačí. To by aspoň část těch věčných dialogů o sexu musela být vtipná. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Postavu, do které se ve filmu zamiluje Ben Affleck, měla původně hrát Halle Berry. (Pumiiix)
  • Po prvním víkendu promítaní byl film stažen z kin ve Velké Británii, kvůli velice špatným ohlasům a výdělkům. (Pumiiix)
  • Slovo „fuck“ ve filmu zazní 124krát. (Pumiiix)

Reklama

Reklama