Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Odpad? Jak snadné ho dát, ale sakra proč? Chcete se distancovat od výsledného produktu. Film kde vystupuje mentálně postižený, lesba a ozve se několik vulgárních uražek přeci automaticky neznamená odpad! Láska s rizikem rozhodně nepatří mezi nejhorší filmy, a stejně tak nemohu souhlasit s většinou komentářů, na které jsem se tu podíval. Například herecký výstup Al Pacina je vůbec to nejhorší co ve filmu je! Ten člověk to vůbec neuhrál nebo minimálně dabér, neboť mimika v této epizodní roli nerozhoduje. Jennifer a Ben naopak hrají více než obstojně, přesně zapadli do svých rolí a daří se jim dokreslovat charakter postav. Navíc scény, kde jsou jen oni dva a nejdená se zrovna o nějaké gangsterské povídačky s dementem na telefonu, jsou asi tím nejlepším co film nabízí, příjemně plynou. Samotný scénář není příliš originální, to sice je pravda, ale hlooupý také ne, hodil bych jej do průměru, neboť funguje - sice používá osvědčená schémata, ale to také není problém. Hudební doprovod je fajn, neruší, ale příjemně se poslouchá. Také některé scény se opravdu povedli a jiskří to tam i dobrými dialogy, i když za několik scének by si zasloužili tvůrci pár facek. No a Martin Brest se ukázal jako schopný režisér, řemeslná kvalita snímku je na úrovni a drží celý film příjemně pohromadě. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Film opravdu hodně špatný, z části se naplnily slova, že jde o jeden z nejhorších filmů všech dob. Nechci hodnotit kvality herců, které jsou určitě dobré, ale to co mi přišlo zdaleka nejhorší byly dialogy (hlavně Ben Affleck, i když Jennifer Lopez moc nezaostávala) a tím pádem celkově scénář. K tomu navíc délka filmu (bez pár minut dvě hodiny), to se nedalo vydržet. A ještě když jsem v tom filmu viděl mého oblíbence Al Pacina, tak jsem jen kroutil hlavou k čemu se upsal. Jednu hvězdu dávám akorát za Justina Barthu a za malou chvilku co tam byl Al Pacino. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Larry Gigli (Ben Affleck) je místní darebáček. Jeho poslední úkol skončil tak nějak fiaskem, proto si ho jeho boss pro nový úkol pojistí. Takže mu hodí na krk Ricki (Jennifer Lopez). Kromě hlídání úneseného chlapce (Justin Bartha) se musí tihle dva hlavně vypořádat sami se sebou, aby spolu mohli hupsnou do postele. Navíc Ricky je lesba, a z Larryho se snaží udělat gaye :). Říká se, že Jennifer Lopez je hrozná herečka. Ale když se vedle ní postaví někdo jako Affleck, tak její výkon najednou až oskarově vyniká... čímpak to? ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

To byla ale opravdu fucking kravina. Když jsem se zrovna nenudila, tak jsem se chytala za hlavu nad pitomostí dialogů. Úžasný byl ale Justin Bartha. Toho kdybych potkala, zeptala bych se ho po vzoru Garden State [2004]: ,,Are you really retarded?" protože byl výborný a kdybych to nevěděla, myslela bych si, že je opravdu postižený, tak za něj je ta jedna hvězdička. Co jako měla znamenat šílená bejvalka Jennifer Lopez? Ta tam nakráčela, zaječela si svých pár fucking a podřízla se a pak už tam zase nebyla, naprosto zbytečná scéna. A proč vůbec někdo něco takovýho natočil? ,,Jasně nebo ano?" - ,,To je to samé." - ,,Ne to není. Kdybych tě požádala, abys mi pomohl posunout gauč, řekl bys: ,,Jasně. " Ale kdyby ses mi měl dlouze zadívat do očí, a po pravdě říct, jestli by se ti líbilo, kdybych ti 12 hodin kouřila ptáka, asi bys řekl: ,,Ano." Brrrrr! ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Co vedlo Martina Bresta k natočení takové ptákoviny je mi záhadou. Nedostatky vidím ve všem - hlavně v absolutně nedopečeném děravém scénáři. Taky marně dumám, proč se Ben Affleck a Jennifer Lopez zahodili v takovém projektu. Stejně jako Al Pacino nebo Christopher Walken, kteří se filmem také mihnou. Ale viděla jsem už i horší... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Slovo „fuck“ ve filmu zazní 124krát. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Culver City, v Long Beach, v Los Angeles a v Orange v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama