Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 004)

teutates 

všechny recenze uživatele

Počiatky kriminality siahajú ďaleko do minulosti ľudstva, tak ako aj vynález šampónu. Pozorne sledujte tento film, pretože vážne uvidíte, čo ste ešte v živote NEVIDELI... Hlášky v tomto filme by ani nemali uzrieť svetlo sveta - no proste komedia na... Strašne niečo... nikdy by som si nemyslel, že niečo také pustia do TV 6/10 ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

" Já navrhuji... To je dobrý nápad. - Nic jste neřekl, šéfe. -Ajo, no tak to pardon." Pro mě jedna z nejkultovnějších komedií všech dob. Hlášky z filmu jsou denní rutina. Absolutě nestravitelné pro dnešní kritiky, protože je to taková hovadina, jakou svět snad ještě neviděl.... ale smíchy jsem brečel jen u pěti filmů. Tento byl jeden z nich. "Máme ovoce? - Jo, dáš si? - Ne." ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

"Ten ovcemut vypadá bez srsti jako prasemut". Co vám budu povídat. Hovadina je to podle mě neskutečná, ale mělo to něco do sebe. Rozhodně nejsem ten typ, co uvidí chlapa s exkrementem na hlavě a začne aplaudovat ve stoje na znak uznání a obdivu nové módy. Ale také nejsem typ, co by dával okamžitě odpad a ohrnoval nad tím nos. Pár veselých momentů tam bylo, a i když je to prvotřídní hloupost, tak jsem to dokoukal až do konce bez jakýchkoli problémů a následků. 40% ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem nic o tomhle filmu. Čekala jsem něco na způsob Leslieho Nielsena v kombinaci s nudnou francouzkou komedií. Pak přišel pohled do doby kamenné kde se všichni jmenují Kámen (nešlo o flashback) a já se strašně smála šavlomravencům, šavlohusám, šavlohadům a dalším šavlozvířatům. Ostaní bylo ale jen úsměvné ()

Naslund odpad!

všechny recenze uživatele

Asi první film, který jsem nedokázal dokoukat kvůli jeho temným stránkám. Jestli reprezentuje francouzský smysl pro humor, tak se budu Francii po nějakou dobu vyhýbat. Je vidět, že autory jejich vtipy bavily, ale mě se obloukem vyhly. Nevím, co by na nich mělo být vtipného a pochybuji, že šlo o hlubokou nepochopenou sofistikovanost. Právě protože jsem je až moc dobře pochopil, po 30ti minutách utrpení jsem se spasil únikem sám. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Kudrnáč (Pef Martin-Laval) poprvé spatří Guy (Marina Foïs), opírající se o strom, lze si všimnout, že má vzhledem k době nelogicky vyholené podpaží. (chleba24)
  • V pokladnách celosvětových kin diváci nechali v přepočtu 13,3 milionu amerických dolarů. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama