Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během průzkumu ložisek ropy zmizí uprostřed bažin několik zaměstnanců velké naftařské společnosti. Vyšetřování se ujímá místní šerif, který musí čelit staré seminolské legendě, jež se probudila k životu. Man-Thing - přízrak, který se plíží močály a nemilosrdně spálí dotekem každého, kdo má jen trochu strach. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Nápad autorů postavený na hlavu určitě nebyl.. Temné bažiny a hororová atmosféra byla rozhodně na místě, ovšem spackané herecké výkony a podprůměrný scénář, který je nedotáhnutý do konce vše předem pohřbil.. Navíc " Jožin z bažin " nepůsobí nikterak děsivě.. Škoda ..., film se dal rozhodně lépe vymazlit ** ()

pepino 

všechny recenze uživatele

No co k tomu říct. Nejsem jiného názoru než tady ostatní. Ale odpad to není určitě. Za běčko bych to neoznačil, protože bych tím zbytečně urazil béčka. Spíše je to zmršený horor. Námět vypadal celkem dobře, zápletka ze začátku taky, kamera mi přišlá vyjímečná, zvlášť ty rychlé prostřihy a změny filtrů. Ale potom už to zklouzává ke klasickým hororům alá Hollywood. Mladý policajt "krasavec", "překrásná" dívka, zlý a nelidský šéf vrtů, zvláštní fotograf se dvouma rotvajlerama atd atd. A vlastně bych ještě zapomněl na nestvůru která je naneštěstí zmršená nejvíc ze všech. No prostě vcelku ztráta času. Píšu ale záměrně vcelku protože nějaké pozitiva by se tam určitě našli a proto hodnocení "odpad" si určitě nezaslouží.... ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

NUUUUUDA! Za celou dobu sledování MAN THING jsem třikrát usnul, jednou se zasmál, několikrát jsem si řekl " to snad není možný", no a ten zbytek jsem prozíval. Děsná nuda a zbytečná ztráta času. Tohle jestli měl být horor tak to pak MAXIPES FÍK je krvelačnej thriller. Špatní herci, bezduchá atmosféra, špatný scénář, hudba, ale hlavně hrozný exteriéry. Copak už jste někdy viděli naftařský závod s třemi zaměstnanci? Na filmu jsem neshledal vůbec nic co bych mohl ocenit, vlastně ani nevím za co jsem dal tu jednu hvězdu. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Začátek byl spíše detektivní a tohle Man Thingovi sedělo: Zohavená těla, záhadný močál, malé město kde se téměř každý zná, bohatá těžařská společnost a skupinky velmi divných lidí. Bohužel ani ne od půlky filmu se vše smrsklo v pouhé chaotické bloudění po močálech a následné vyvražďování bloudících jedinců velmi kýčovitou a nudnou metodou. Nakonec to dopadlo jak jsme od první minutky odhadovali ovšem rozhodně nikdo nečekal tak stupidně udělané monstrum, to už je trošičku moc i na mě a hážu tento film tak kam patří, do močálu na hranici odpadu. ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že horory vynášajú viac ako ostatné žánre. Jedine to môže byť dôvod, prečo je tento film označený touto nálepkou. Jediná emócia ktorú pri pozeraní budete cítiť bude nuda. Živý strom (alebo ak chcete „démon lesa“) je takmer určite syn zblúdilého enta z Pána prsteňov a drevenej príšery z Osady. Ak budete mať pocit že ste ho niekedy videli, máte pravdu, asi sa v Hollywoode množia. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Během testovací projekce odešla polovina diváků ještě před koncem promítání. (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama