Reklama

Reklama

Spy Kids 3-D: Game Over

  • Česko Spy Kids 3D: Konec hry (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malý špion Juni Cortez natrvalo opustil OSS, organizaci sdružující všechny nadějné agenty jakéhokoliv věku. V současné době podniká na vlastní pěst jako soukromý detektiv. Není moc spokojen a moc se mu nedaří, ale o návratu do OSS nechce ani slyšet. Toto rozhodnutí však přehodnotí poté, co se dozví, že jeho sestra Carmen má velké potíže. Jako agentka OSS byla vyslána do kyberprostoru, aby ukončila nebezpečnou videohru jménem Game Over, kterou ovládá muž jménem Hračkář. Ten touží po vystoupení z kyberprostoru a ovládnutí všech dětí, čili celé budoucnosti lidstva. Carmen ve hře uvízla a už se nedokáže sama Hračkáři postavit. Juni neváhá a do kyberprostoru vyráží za ní ihned poté, co obdrží nutné informace k akci od manželů Gigglesových. Zpočátku má Juni ve hře jako nový hráč problémy, velmi brzy přichází o jeden z devíti životů. Navíc se dozví, že mu vyměřený čas pro záchranu sestry utíká rychleji, než předpokládal. Následně ale potkává uvnitř hry tři další hráče, kteří testovali jednu z verzí hry a poprosí je o pomoc. Ti mu poradí, že další kolo hry je na druhé straně Měsíce a tak se tam Juni nechá vystřelit. Na Měsíci obdrží zprávu z OSS, že si může vybrat jednoho člověka, který ho bude jako pomocník při hře doprovázet. Vybere si svého dědečka Valentina... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Triky jsou tady vpodstatě od začátku do konce, podobně jako třeba ve zhruba stejně starém Pánovi prstenů, ovšem na rozdíl od něj TYHLE triky vypadají tak infantilně, že i Karel Zeman by z papundeklu udělal lepší. Bohužel děj tristní trikovou bilanci nijak nevylepšuje - je až primitivní, hra v níž se hrdinové ocitli je mírně řečeno praštěná a z celé série je tohle jasně nejslabší díl. Jasně, cílová skupina je v tomhle případě 12-, ale to přece neznamená, že je nutné děti opíjet rohlíkem. I ony mají právo na neodfláknutý příběh s mistrovskými efekty. Tohle Robert fakt nedal. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zajímavý projekt, který určitě dopadl dobře. Sabara jako Juni Cortez je asi i díky dabingu otravný a dětský až běda, ale Stallone ukázal, že si umí ze sebe udělat srandu a jeho čtyřrole je výborná. Zbytek zachraňuje kupa známých herců v malých roličkách a především Clooney a E. Wood mají bezva role. Pěkná zábava pro děti moderního věku. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Bolo toho jednoducho moc. Tam, kde sa predošlé dva diely dali ešte ako tak zniesť, tak tento podkopáva nielen úmysel predošlých častí, ale aj celkovú rodinnú zábavu do nestráviteľného, neefektného, na niečo sa neustále hrajúceho sa príbehu, ktorý je špičkou nevkusu a v prípade hereckých hviezd aj premárnených šancí. Kŕčovité, neprirodzené, efektmi podkopávané do najhlbších vôd podpriemeru. Naozaj neviem nájsť ani jedno označenie, ktoré by tento film spravilo znesiteľným. 3D je jediný prvok, ktorý funguje tak ako má. Všetky tie súčiastky a kričiace tváre detí, ktoré letia na obrazovku museli v kine spraviť poriadny rozruch, hlavne ak uvážime, že to bol po dlhom čase prvý celovečerný film robený pre 3D - čo je vlastne jediné jeho novátorstvo v rámci filmu ako takého. Ale zvoliť si za taký spôsob novátorstva práve Spy Kids, kde sa s hlavných hrdinov stali len prehrávajúce variácie kedysi celkom roztomilých hrdinov. Ďakujem pekne neprosím. Zvrhlosť dobrého vkusu ospravedlnená vetou - veď je to pre najmenších. A tomu akosi nemôžem, alebo nechcem uveriť. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Super rodinná komedie pro větší děti a náctileté. Taková moderní pohádka s tématem, které je dnes dětem bližší než Sněhurka a její trpaslíci. Dospělí si ovšem přijdou také na své. Výborná vizualizace, super obsazení. Děj je dětem blízký, neb jde o počítačovou hru a zdolávání lavelů. Konec malinko americky kýčovitý, ale dalo se to. Snad jen postavy už by se mohly více posunout, no třeba příště. uvidíme. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Stallone, Banderas, Clooney, Buscemi, Wood a Hayek(naprosto rozkošně culíkatá=D ) "dirigovaní" hračičkou Rodriguezem, když si člověk přečte tyto jména, tak očekává něco velkolepého..ovšem, to co je vám nakonec naservírováno je naprosto šokující(v pozitivním smyslu slova). Dostanete naprostou blbinu pro celou rodinu, ovšem nesmírně zábavnou:)..hvězdy i dětští představitelé se jistě při natáčení vyblbli a to samé jistě platí i při domácí rodinné projekci či rodinné návštěvě kina(zvláště v 3D podobě, se(nejen)děcka musí bavit).. Rodrigueze bych za tento úlet nekritizoval, účel to dle mě plní..blbost to je, ale zábavná.. A Salma Hayek(nemůžu si pomoct) velmi šukézní=-).. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Juni (Daryl Sabara) vchází do dalšího levelu ve video hře, projde místem zvaném „Rebel Rockets", jehož název vznikl kombinací jmen dvou synů režiséra Roberta Rodrigueze.. (Elbarto08)
  • Po filmu Nájemní vraz (1995) se jedná o druhý snímek, ve kterém se setkal Antonio Banderas a Sylvester Stallone. (Chris Masters)

Související novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (více)

Reklama

Reklama