Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Recenze (263)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Podstatne slabšie ako "jednotka", no stále pozerateľné a zábavné. Salva zvolil béčkovejší prístup, titulný netvor už nie je tak tajomný a jeho skvelý plášť a klobúk je viditeľný len na začiatku filmu, čo je fakt škoda. Mytológia Creepera je celkom slušne vymyslená, no stáva sa už to, čo sa stalo aj Cravenovi pri Nightmare On Elm Street a New Nightmare a síce, že sa zamotáva, zbytočne to komplikuje a (prepytujem) celkovo kurví. Vraždičky chutne krvavé, atmosféra nie až tak zlá, no ako hovorím, originál to nepredčí. Snáď s avizovaným pokračovaním to bude lepšie. ()

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Po dobré jedničce přichází znatelně horší dvojka, která nemá tak dobrý scénář jako předchozí díl, ba naopak scénář je dost špatný. Přece jenom film má i pár dobrých momentů a Jeepers je pro mě jedna z těch lepších horrorových postav. 50% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé rozvinutie pôvodnej myšlienky a "vyvražďovák" vo väčšej miere ako bola prvá časť. Pozerateľné, slabšie ako prvá časť, ale stále dobré. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Já se tak nasmál...a to nemyslím teď jako křivdu, ale jako lichotku...Napětí tam je budováno pěkně a pro mě to je o třídu lepší než jednička! ()

pavlikv 

všechny recenze uživatele

Tržby v USA za první víkend: 15 269 324 $ (3124 kin) Náklady na výrobu: 17 mil. $ Náklady na reklamu: 20 mil. $ ()

kery- odpad!

všechny recenze uživatele

Ano!..a hlavní cenu "rozsápu tě na sračky" získávají cestující autubusu č.226"..Jednička byla ještě snesitelná, ale to co se děje ve dvojce je šílenost. První díl měl alespoň určitou atmosféru, ale v tomhle bijáku veškerá atmosféra upadá a celý děj se točí jenom kolem toho, kdo to to schytá jako první-až-poslední a do toho vám na tváři vytvářejí klasické záležitosti typu "dpc, nemám signál!" a kouzelný úsměv hlavního bastarda jenom výraz nudy a přání, ať už je konec..Za ten výkon, že jsem to dal až do konce, mám snad právo udělit odpad! ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Viditelně slabší než jednička, možná kvůli tomu že školní autobus je nešťastná volba pro děj a osazenstvo je ještě horší volba pro hlavní hrdiny. Farmář tam byl navíc a ty snový scény byly celkem wtf. Přesto se však najde pár scén který za to stojí (ukradení hlavy křídlem) a navíc konečně se zde s Creeperem i bojuje a ne jen utíká. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Paródia či horor? Žánrový mačkopes s nulovou esenciou strachu, ktorá originalitu chytá za chvost iba v úvodných 5 minútach. Zvyšok si odkrojí tupá masová vyvražďovačka za akú by sa nehanbil ani strašidelný spin-off Beverly Hills 90210. 1 a 1/2* ()

pjotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

No comment - kdyby ty prachy co tyhle fekálie spolykaj na natočení radši poslali na humanitární účely... ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Typické pokračování se všemi neduhy "dvojek", které je sice (skoro) ve všech ohledech horší než jednička... ale zas takový průser (jak se všude píše), to není! Kladně musím hodnotit (oproti původnímu filmu) jasně patrný posun k čiré zábavě (humoru - i když tu a tam možná i nechtěnému)... ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Natočené to nebolo špatne, ale fešák v klobúku stratil to čo ho zdobilo v prvej časti- nadhľad aj osobitosť. Vlastne odložil nadupanú káru, klobúk i rádio znelku aká predznamenávala lov a rozprestrel to čo si mohol nechať schované už minule. Práve vďaka schopnosti lietať sa stala z hororovej figúrky postavička komiksová a na tomto fronte sa necítim dobre. Navyše si film nepolepšil ani v eliminovaní obetí. Deciek je tu snáď na dva tucty, ale nepamätám si jediný poriadny mord, a to ešte polovica z nich sa pri úteku kamsi vytratí a do diania viac nezasiahne. Podpásovka, séria sa mala uberať inak. ()

Macik 

všechny recenze uživatele

Trapné trapné trapné.Nevím jestli to byla komedie či horor,ale abych pravdu řekl,víc jsem se u toho nasmál než bál. Scéna jak si s dotyčnými tínejdžri hraje v autobusu a přitom olizuje zadní sklo a napodobujeje je, tak to bylo aji na mě silné kafe. 1*dávám štábu,kteří ač nevěděli jak to dopadne pracovali určitě na 100%,holt film dělá režisér a scénarista... ()

system 

všechny recenze uživatele

Prvnich 15 minut jako by pripravovalo divaka na slusnou vyvrazdovacku, ale pak se to vsechno pos..., herci jsou otresni, porad si musi neco dokazovat, az z toho ma divak nutkani je odkrouhnout sam a necekat az to za ne udela ta bestie. Scenar? Jak uz to u takhle "kvalitnich" snimku byva - zadny neni, takze od komornejsiho prvniho dilu je tohle jednoznacny propad hluboko dolu. ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Mein got řekl jsem si v polovině tohoto filmu a vypnul jsem ho. Po 5ti minutovém přemýšlení, na co se to vlastně koukám, jsem se rozhodl, že to přeci jen ještě zkusím. A nutno podotknout, že jsem nakonec udělal dobře, jelikož to "dokoukání" mě přesvědčilo, že se přece jenom o odpad nejedná. Druhá část filmu mě pobavila natolik, že jsem se rozhodl nakonec udělit jednu velice hodnotnou hvězdu. Ale tentokrát fakt těsně ;-) ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Slabé pokračování poměrně slušné jedničky. Autobus amerických kreténu vracejících se ze zápasu. Komu jinému fandit než tomu frajerovi co je kuchal. Dobře jim tak. Žádné napětí spíše směšné pokračování! 25% ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

3,5* ..řekl bych že lepší než jednička.. hlavně tím autobusem ve kterém jsou většinu času zavření.. tak si to odpustí nějaké klasické nudné pobíhání odněkud někam.. navíc harpunář a tak jsou napůl hloupé a vtipné, ale nevadí.. ()

Reklama

Reklama