Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama vychází ze skutečných událostí, k nimž došlo při bankovní loupeži v roce 1997 v sverním Hollywoodu. Na zemi tehdy zůstali ležet dva mrtví a patnáct lidí bylo zraněno. Byla to nejbizarnější a nejhrdinštější akce v historii losangeleské policie. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jestli máte zálibu v pohledu na střílející jedince, tak budete blahem bez sebe. Protože nic jiného tu není. Dialogy jsou stupidní, postavy nezajímavé, scény leckdy tak zjednodušené, až jsou nereálné a k smíchu. Nebo spíš k pláči. Jeden z vůbec nejhorších filmů, jaký jsem kdy viděl. 20 % Oblíbená část- hysterický výlev slečny na operačním ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Kdyby ten Simoneau nebyl takovej patlal. Nesnášim ho od tý doby, co totálně zkurvil Napoleona. Omlouvám se za sprostý slovo, ale tenhle člověk nemá za kamerou co dělat. Tím spíš nechápu, že mu přihazujou samý relativně zajímavý věci, aby měl dost materiálu ke kurvení. Působí to nudně, usedle a nepřesvědčivě, což u filmu podle skutečný události je obzvlášť zarážející. Není to průběhem událostí, ale rejžovou neschopností dosáhnout působivosti nebo netelenovelovosti (ve všech bodech obžaloby - kamera, postavy, dialogy, akce). Film, jehož lepší části jen mírně překonávají zprávy na TV NOVA, si zkrátka soucit nezaslouží. Sakra, proč to nedostal někdo schopnější. Simoneau by se měl podívat na Baader Meinhof Komplex, aby se dozvěděl, jak má vypadat film podle skutečnejch událostí, ale obávám se, že by to stejně nepochopil. Hallmark jsi a v Hallmark se obrátíš. ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, zaujalo mě několik věcí. Lupiči ti byli nestandardní, s upravenými samopaly nakráčeli do banky a začali střílet, tak snad nikdo banku nevykrádal, v hlavě to nejspíš v pořádku neměli, což platí i o policistech. Jestli to tak bylo, tak díky bohu za to, že nejsem Američan žijící v L.A. Nebýt nepřesné mušky zločinců, tak by místě těch zraněných byli mrtví. Nakonec to ale zmákli, a pak přišlo pár změn. Podle některých informací, které zazní ve filmu, je tohle možné jenom v USA. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

44 minut střílejícího pekla uprostřed Hollywoodu. Skvělý námět na film podle skutečné události, škoda jen, že došlo na televizní zpracování, tohle mělo zatraceně větší potenciál. A nakonec z toho nemuselo vzniknout to, co z toho vzniklo. Řada nelogičností je prostě tatam, na řadu přichází slušný příběh, který v začátcích rozehrává hru, kterou Vám už poté nic nepřekazí. Na televizní film slušní herci, střelba, chaos to je jedn něco málo. 44 minut střílení nepřežili pouze dva úročníci, ostatní zázrakem přežili. ()

askina odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle opravdu bylo podle skutečnosti, tak potěš pán bůh! Co je hrdinského na tom, že spousta policajtů za 45 minut nedokáže zasáhnout dva zločince do místa, které nemají chráněné vestou. Kdyby v žánru bylo uvedeno "komedie" tak bych dala 5*. Dlouho jsem se tak nezasmála! Nedivím se, že je v Americe taková zločinnost, když je tam tak "schopná" policie. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Zásahu proti dvěma bankovním lupičům se zúčastnilo na 200 policistů. (Rollo_Tomasi)
  • Na fotke svojho otca, ktorú Ron Livingston drží v ruke, je vlastne skutočný SWAT LAPD dôstojník Donnie Anderson, ktorý bol jedným z troch zasahujúcich dôstojníkov SWAT, ktorí vykonali finálne zatknutie podozrivého a na ktorom je postava Rona Livingstona založená. Môžete ho tiež vidieť s ostatnými dôstojníkmi LAPD na konci filmu pri udeľovaní medailí za statočnosť. (Smok)
  • Niektoré štatistiky: Počet natáčacích dní: 24 ; Počet používaných kamier: 8 ; Počet použitých komparzistov: 900 ; Počet skutočných dôstojníkov LAPD použitých ako komparz: 35 ; Počet vypálených nábojov slepej munície: 40 000 ; Počet priestrelov: 5000 ; Počet rozbušiek s umelou krvovu: 100-150 - Objem použitej umelej krvi: 37 litrov ; Počet zničených policajných áut: 30 (Smok)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno