Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama vychází ze skutečných událostí, k nimž došlo při bankovní loupeži v roce 1997 v sverním Hollywoodu. Na zemi tehdy zůstali ležet dva mrtví a patnáct lidí bylo zraněno. Byla to nejbizarnější a nejhrdinštější akce v historii losangeleské policie. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Dogmeat 

všechny recenze uživatele

Proč tak vysoké hodnocení? Jeden z mála filmů, kde se zbraně a policejní jednotky chovají opravdu realisticky. Spousta jiných filmů co dobývá kina by mohla jen tiše závidět. Ani chvíli jsem se nenudil. Malá poznámka: V realitě je problém z pistole na 25 metrů ten terč aspoň trefit a to se člověk soustředí. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Michael Madsen tu prostě nemůže chybět, jen je škoda, že jeho postava nebyla přílíš významná. Film má rozhodně na víc, než jak je zahráno. Nadruhou stránku, když berete v potaz, že se jedná "založení na skutečných událostech", tak je to ještě na prahu únosnosti. OVšem za závěrečnou přestřelku přihazuju další hvězdu, tak byla opravdu pořádná ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Film podle skutečné události. Což je asi jedinej důvod se na to koukat, protože popisuje něco, co se jen tak nestává. Ale natočeno je to bídně, akce se snaží být reálná a jako by uprostřed dění, ale působí nezajímavě a rutinně. A závěrečných deset minut vypadá, jako by to natočila sama Los Angeleská policie. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Dva borci z posilky přepadávaj obrněný vozy ale jednou se jim troche zvrtne plán a tak nezbývá než zkusit nějakou novinku.Udělají banku ale způsobem jakej nemá obdoby.Vyzbrojený jak na 3.světovou válku vtrhnou do místní komerčky a do konce filmu nesundají prst ze spouště.Všechno se totálně podělá,přijíždí celá policejní stanice a zbejvá jediná možnost jak se odtamtud dostat.Hoši nabijou kalachy a na parkovišti před bankou rozpoutají inferno.Film se nijak nezaobírá historií obou psychopatů ale soustředí se vyloženě jenom na posledních pár hodin jejich života.Škoda že to mělo až moc televizní look ale musim pochválit Bryniarskiho i Taktarova protože z nich jde maximální respekt.Ani Madsen jako hodnej nebyl špatnej.Prostě čekal sem hroznou chujovinu ale velice příjemně mě tahle střílecí záležitost překvapila. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná skutečná přestřelka, o které se říká, že napravila pověst amerických policajtů od doby, kdy si veřejnost představila policajty jen jako ty, kteří mlátí Rodny Kinga. Tenhle film v televizní formě je ale taková unylá nudná blbost, kterou jsem si zapamatoval, jen tím, že tu hraje Mario Van Peebles. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Zásahu proti dvěma bankovním lupičům se zúčastnilo na 200 policistů. (Rollo_Tomasi)
  • Scény na uliciach v obytnej štvrti, kade sa lupiči snažili uniknúť z banky, boli natočené na skutočných miestach za budovou prepadnutej banky. (Smok)
  • V dôsledku tejto prestrelky už majú policajné hliadky v LA vo výbave útočné pušky M16 a dvere policajných vozidiel sú dnes už vystužené nepriestrelnými vložkami. (Smok)

Reklama

Reklama