Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama vychází ze skutečných událostí, k nimž došlo při bankovní loupeži v roce 1997 v sverním Hollywoodu. Na zemi tehdy zůstali ležet dva mrtví a patnáct lidí bylo zraněno. Byla to nejbizarnější a nejhrdinštější akce v historii losangeleské policie. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Drom 

všechny recenze uživatele

No to bylo asi tak kvalitní, jako bych to točil já. Ani nevím, kde začít. Spád spočíval v tom, že se tam střílelo. Policajti očividně stříleli poprvé a lupči to naopak kosili jako Rambo záporáky. Scénář se psal asi dodatečně až po té, co se natočilo spoustu kvalitního přestřelkovýho materiálu, ale zas to bylo řitně multikulti. Je to vidět hlavně na těch vycpávkách á la osobní příběhy aktérů, nebo dokonce lidí, kteří tam byli jen do počtu. Jak by taky ne, když přestřelka měla jenom 44 minut, tak co taky s tim zbytkem stopáže. Že? Ale stejně se mi nejvíc líbilo, jak ti lupiči prchali. Jeden jel krokem v autě, druhej šel vedle něj a střílel kolem. Nebo jak na konci po sobě střílí dávkama asi na pět metrů a nikdo se nemůže trefit. No prostě podle skutečné události. ()

askina odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle opravdu bylo podle skutečnosti, tak potěš pán bůh! Co je hrdinského na tom, že spousta policajtů za 45 minut nedokáže zasáhnout dva zločince do místa, které nemají chráněné vestou. Kdyby v žánru bylo uvedeno "komedie" tak bych dala 5*. Dlouho jsem se tak nezasmála! Nedivím se, že je v Americe taková zločinnost, když je tam tak "schopná" policie. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

44 minut střílejícího pekla uprostřed Hollywoodu. Skvělý námět na film podle skutečné události, škoda jen, že došlo na televizní zpracování, tohle mělo zatraceně větší potenciál. A nakonec z toho nemuselo vzniknout to, co z toho vzniklo. Řada nelogičností je prostě tatam, na řadu přichází slušný příběh, který v začátcích rozehrává hru, kterou Vám už poté nic nepřekazí. Na televizní film slušní herci, střelba, chaos to je jedn něco málo. 44 minut střílení nepřežili pouze dva úročníci, ostatní zázrakem přežili. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Michael Madsen tu prostě nemůže chybět, jen je škoda, že jeho postava nebyla přílíš významná. Film má rozhodně na víc, než jak je zahráno. Nadruhou stránku, když berete v potaz, že se jedná "založení na skutečných událostech", tak je to ještě na prahu únosnosti. OVšem za závěrečnou přestřelku přihazuju další hvězdu, tak byla opravdu pořádná ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Film podle skutečné události. Což je asi jedinej důvod se na to koukat, protože popisuje něco, co se jen tak nestává. Ale natočeno je to bídně, akce se snaží být reálná a jako by uprostřed dění, ale působí nezajímavě a rutinně. A závěrečných deset minut vypadá, jako by to natočila sama Los Angeleská policie. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • V dôsledku tejto prestrelky už majú policajné hliadky v LA vo výbave útočné pušky M16 a dvere policajných vozidiel sú dnes už vystužené nepriestrelnými vložkami. (Smok)
  • V reále bola prepadnutá banka spoločnosti "Bank Of America" v severnom Hollywoode. Filmovalo sa však v prázdnej budove v nákupnom centre v La Habra, Kalifornia. (Smok)

Reklama

Reklama