Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (201)

DJ Rocco iNc odpad!

všechny recenze uživatele

Stupídnejšiu komixovku som ešte nevidel. Trailer bol od veci, ale ten je ešte slabý odvar. Stupídne dialógy, dej, ktorý nedáva zmysel, otrasný kasting. Tento film bol dopredu odsúdený na neúspech a aj napriek tomu putoval do kín. Z tohto fiaska veľa nevyťažia, v tomto prípade to mohli  pridať rovno na VOD a zbytočne netrápiť divákov v kinách. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Madam Web je stručně shrnuto moderním remakem Cameronova Terminátora 2 s několika prvky ze Smrtonosné pasti 4.0, Ambulance a Spy Kids, který je určen pro mladé publikum teprve se seznamující s kinematografií. Divák tak dostává klasickou zápletku, v níž zná hlavní hrdina budoucnost, ochraňuje důležitou postavu, v tomto případě několik postav a prchá před padouchem s určitou superschopností, kterému je nucen se v samotném závěru postavit. Úvod filmu je kompaktní, funkční a plyne v pomalém edukativním tempu, kdy se hlavní hrdinka seznamuje se svou mimořádnou schopností a učí se s ní pracovat. Toto pozvolné tempo se ke své škodě zhruba v polovině změní ve zběsilou jízdu získávání dalších superschopností, které však nejsou poctivě vystavěny (telepatie, astrální cestování) a divák se cítí po právu zmaten. Ke zmatenosti přispívá ve druhé polovině snímku i špatný střih, který je nejspíše spojen s násilným postprodukčním zkracováním filmu pod dvouhodinovou stopáž. Origin Madam Web nepřináší divákovi jedinou originálně pojatou scénu, kterou by neviděl v některém z výše uvedených filmů, nepřináší žádnou velkolepější bojovou scénu, a nepřináší ani dostatek zábavných scén, což z něj bohužel činí velmi sterilní a zapomenutíhodnou podívanou. Dvě hvězdy. 😕 (20.02.2024) ()

Reklama

kumite 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu tady ty recenze. Proč tady ta jakože kulturní elita ten film tak strašně hejtí ? Některé recenze navíc vypadají, že to dotyční snad ani neviděli. To se tady nějaká grupa domluvila, že ten film jako sundají nebo co ?  Ano, film nepatří mezi klenoty světové kinematografie, ale proč ta hodnocení na úrovni odpadu ? Ten film si jako zábavná popcornová oddychovka, která navíc docela svižně odsejpá, rozhodně zaslouží hodnocení vyšší, než co tady někteří předvádí. Ten film si to prostě nezaslouží. Ano, našli by se nějaké nedotažené věci, u těch přemýšlivějších i nějaké díry v logice a ano, na můj vkus to mohlo být i trochu akčnější, ale hodnocení 0 nebo 20% ? Záměrně ten film nadhodnocuji, abych tím vyrušil aspoň jeden ten odpad. A klidně se s těmi odpady třeba poserte. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tragédie komiksového filmu zřejmě dosáhla svého vrcholu. Člověk by se samozřejmě mohl posmívat úplně všemu co se v Madam Web objevuje, ale je to úplná ztráta času. 10% za Sydney Sweeney. PS: Warneři nedávno neváhali po prvních testovacích projekcích zničit hotovou Batgirl. Netuším na kom Sony testovalo Madam Web. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Není to nekoukatelné, ale je to neuveřitelně hloupé, špatně sestříhané, nesmyslné a plné wtf scén. Ve kterých se třeba postavy ptají na nevyřčené věci, policisté spoutají hlavní postavu a ta v další vteřině spoutaná není, záporák útočí na všechny jen né na své cíle, a tak bych mohl pokračovat ještě dlouho. Takže vlastně kladně lze hodnotit jen docela sympatický casting. 1* 20% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Volně založeno na příběhu „The Book of Ezekiel“ z „The Amazing Spider-Man #506 – #508“ (2004). (Johnny.ARN)
  • Postava Madame Web (Dakota Johnson) se poprvé objevila v komiksu „The Amazing Spider-Man #210“, vydaném v listopadu 1980. Postavu vytvořil spisovatel Denny O'Neil a výtvarník John Romita Jr. (JerryMalfoy97)
  • Sydney Sweeney o své přípravě na roli Julie Cornwall uvedla, že četla hodně komiksů o Spider-Manovi. (Johnny.ARN)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama