Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentská komedie vypráví o středoškolákovi Erikovi Riversovi, který miluje skateboard. Se svými kamarády - workaholikem Dustinem a lenochem Mattem chce poslední prázdniny strávit cestováním po Americe a hledáním těch nejlepších ramp. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

albiebennett 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na tom filmu je asi ten trapný český překlad :D film jsem viděl až nyní, kdybych ho viděl tak ve 14 určitě by se mi líbil, je především pro fanoušky skateboardingu a je to velmi reklamní film. Málokterý film tak okázale propaguje nějaké značky jaké tento. Film nabízí hezkou podívanou v oblasti skateboardingu od největších legend tohoto sportu. Ve filmu účinkovali například Bucky Lasek, Kareem Campbell, Bam Margera, který tam hraje charakter který k němu zrovna nesedí nebo malinký Ryan Sheckler který tam hraje malého hajzlíka :D Ovšem největší legenda tohoto sportu Tony Hawk tam není, což je škoda, zato značka birdhouse tam je pořád. Největší plus tohoto filmu je určitě mladá Jennifer Morrison. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Pokud vaše věková hranice je pod 16 a pokud trávíte rádi svůj volný čas někde na štvanici a nebo popř. po rozbití huby na bulovce , tak můžete těmto skejťákům dát šanci. Pokud jste opak tak jako já, tak ani neztrácejte čas a snahu to někde sosnout a raději běžte manželce pomoc při úklidu. Možná zažijete více srandy ()

Reklama

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Začátek byl hodně nadupaný. Jak hláškami, tak různými situačními vtípky a výbuchy, prostě příjemná roadmovie s trochu nečekaným prvkem - skejtem. Bohužel jak se film blížil ke konci a měl gradovat, tak naopak ubíral a ubíral, až tak nějak vyhasl. Asi stejně jako scénář. Škoda, jinak by to byla parádní ztřeštěná komedie. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Skateboarding mám hodně (a pasivně) rád, a i když jsem se mu nikdy nevěnoval, tak s otevřenou hubou vždycky hledím na to, co někteří lidi s prknem dokáží. Navíc mám rád i související merch, trika, značky a v podstatě jsou to taky dva hlavní důvody, díky kterým lepím filmu třetí * v hodnocení. Jinak je tato teenage komedie klasickým shlukem všech možných klišé automaticky náležícím žánru. Překvapila mě snad jen Jennifer Morrisonová v dlouhovlasé, blonďaté úpravě a o herecký výkonem v tom moc nešlo :-) 50% ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem nějaký vášnivý fanoušek skateboardingu, tak tenhle film se mi docela líbil. Měl jsem možnost vidět efektní triky na skateboardu a taky několik vydařených srandovních situací. Jinak děj a zápletka jsou víceméně průměrné, nic nového pod sluncem film taky nepřinese a rozhodně nemá velké ambice, ale jako oddychovka po náročném dni je naprosto ideální. A konec konců i soundtrack se povedl. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Těhotná žena, která se obrací na Super Duper tým, je ve skutečnosti manželka režiséra. (PußyMagnet)
  • 12-ti letý skater, který vyzve tým na souboj, když si tvoří vlastní demo, je ve skutečnosti proskater Ryan Sheckler. (PußyMagnet)
  • Mnoho scén ve filmu je improvizovaných. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama