foto

Christine Estabrook

  • nar. 13.9.1952 (65 let)
    Erie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Cupid (TV film)
2010 Backyard Wedding (TV film)
2006 Lovers, Liars and Lunatics
2004 Chyťte tu holku
Meet Market
Spider-Man 2
2003 Living in Walter's World
Skřípění
2002 Chance
1997 Vražda v přímém přenosu (TV film)
1996 Special Report: Journey to Mars (TV film)
1995 In the Line of Duty: Kidnapped (TV film)
Obvyklí podezřelí
1991 One Special Victory (TV film)
1990 Podezření
1989 Jasnozřivý
Moře lásky
1985 Téměř ty
1984 Lost Honor of Kathryn Beck, The (TV film)
1982 MysteryDisc: Murder, Anyone?
1979 The Bell Jar

TV seriály

2016 American Horror Story (TV seriál)
Be Our Guest (S05E12)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Flicker (S05E07)
Checking In (S05E01)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
2014 Hledání (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Strategie (S07E06)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Muž s plánem (S06E07)
Milovat a ctít (S06E04)
2012 Anger Management (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ta druhá (S05E11)
Rande snů (S05E04)
Malý polibek, část 2 (S05E02)
další epizody (4)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Gumový muž (S01E08)
Den otevřených dveří (S01E07)
další epizody (6)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Paul se vrací (S07E01)
2009 Pejsek Monk (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
To nejlepší, co nás kdy potkalo (S05E13)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Obr na kolejích (S02E01)
Vražedná čísla (TV seriál)
Temná hmota (S02E19)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Strach (S01E20)
Bolestná přiznání (S01E12)
Kdo ji najde? (S01E11)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vinni (S01E08)
Za každou cenu (S01E07)
Kdo je ta žena? (S01E04)
další epizody (5)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Neviditelná žena (S02E05)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Boys Will Be Girls (S06E13)
1998 Secret Diary of Desmond Pfeiffer, The (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
The Wright Verdicts (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Mladý srdcem (S01E16)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Cafe Americain (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hometown (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace