Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený policista Kyle Bodine se zamiloval do ženy, která o něj zprvu nejevila zájem, neboť byla vdaná. Byl jí zcela okouzlený, znovu ji vyhledal - a tehdy začal jejich milostný román. Muž krásné Rachel byl násilník a týral ji. Netrvalo dlouho a manželka ho zabila. V panice povolala na pomoc svého přítele a on jí pomohl zahladit stopy. Za nějaký čas ale Kyle zjistil, že věci se mají jinak, než původně předpokládal. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (42)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělé, je to v ději celkem křečovité a je vám jasné, jak to tak nějak dopadne, i když si film myslí že vás ochcal, ale díky tomu, jací herci byli vybráni, je to docela zábava a dobře se na dění kouká, i když vám mohou nějaké scenáristické tahy vyloženě vadit. Má to navíc ten správný retro nádech. Ten čas letí... ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

......ten koniec to úplne odrovnal-katastrofa.....celý čas výborné a koniec "zmršený" záver......síce vyriešené ,ale bez pointy, nadhodnoty, myšlienky.....len ten najblbší koniec aký si viete predstaviť. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Variance na dané a mnohokrát zfilmované téma, kterak "zlá krásná žena" svede "hodného muže" - v tomto případě policejního důstojníka (což se může hodit!) a on udělá, co jí na očích vidí..... Proto ta 3. hvězdička je pro mé oblíbence Eda Harrise a Benicia Del Toro ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle teda opravdu slapalo, pro me uplne neznamej film z pocatku 90. let, vybornej Ed Harris ( jeste se zbytkama vlasu ) se zamiluje do zensky, ktera to nema doma uplne idealni, jelikoz jeji starej je docela zmrd a dava ji dost casto na budku. Panicka taky neni svata a brousi si zuby na tucnou pojistku, kterou by dostala v pripade smrti manzela, kteryho nasledne odkragluje. Zamilovanej Ed ji s tim samozrejme pomuze, lec netusi, ze dama to ma rozehrany vice smery. Skvela muzika, misty az noirova atmosfera, zkratka velice mily prekvapeni. 80% ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem při sledování velmi trpěl. Nemám osobně rád filmy s ženou femme fatal, která vás neomylně zavede do pekla (odmítám tvrzení, že inteligentní chlapi jsou opravdu tak snadno manipulovatelní, když přijde na to si užít - ale možná jsem naivní) a navíc ještě když se děje mému oblíbenci Edu Harrisovi, jelikož příběh je dosti odhadnutelný. ()

Pavlík 

všechny recenze uživatele

28. 09. 2010 (257.); byl jsem velmi rád, že vina není na Kylim Bodine a že vinen je Lamar Dickey jsem zase nečekal ()

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Snad bylo záměrem natočit neo noir, vyšla z toho průměrná detektivka s velmi slušným hereckým obsazením. Kdo by nepodlehl krásné Madeleine Stowe? Škoda že není děj zasazen do dřívějších let, nějak mi doba prohibice sedí k tomuhle kalibru detektivek víc... ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Film byl cekově fajn, ale v něčem pokulhával. Děj byl prostinký, ale v závěru bylo nečekané až překvapivé rozuzlení. Člověk by měl vždy a všude věřit sám sobě, nikoli lidem okolo. M. Stowe to velmi slušelo, Ed Harris vedle ní vypadal jako její poskok či kašpárek na hraní. Benicio del Toro hrál dobře rádoby naivního a roztomilého, co hraje druhé housle. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Pomerne zaujímavý nápad ktorý nejdem prezrádzať, len toľko,že dej je trošku predvídateľný a za zmienku stojí výkon začínajúceho Benícia Del Tora. tron Charles Dance mal už v tomto filme za sebou úlohu Dr. Clemensa v ktorej bol tento silne charizmatický herec vynikajúci :) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nadstandartní thriller, kde vás posledních 5 minut položí na zadek. Překrásná M.Stowe a poldové Harris a Del Toro podtrhují tuhle dobrou, leč neznámou detektivku. 4* ()

waska 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný thriller s docela zajímavou, ne však zcela originální zápletkou, který sází především na skvělé herecké výkony hlavní trojice s naprosto dokonalým Edem Harrisem, ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to tak otřesná nuda, že jsem asi po půlhodince usnul. Problém je v tom, že ve filmu je vše naprosto předvídatelné. Příběh, dějové zvraty, dialogy - všechno to tady už bylo a většinou o mnoho lepší. Navíc tady nic nefunguje tak jak má. Madeleine Stowe těžko uvěříte, že je tou osudovou ženou, kvůli které chlap riskuje kariéru nebo i vlastní život, navíc Madeleine tu podává zdaleka nejhorší herecký výkon ze všech zúčastněných (což podtrhuje děsivý český dabing). Charles Dance, jako její manžel, víc než tyrana připomíná neškodného pomatence. Ani Ed Harris tady nepředvádí svůj obvykle vysoký standard. Takže jediný, komu se jeho postava dá uvěřit je Benicio Del Toro. Je pravda, že v druhé polovině se začne i něco dít a kupodivu je to i docela zajímavé. Jenže nakonec se to všechno zase utopí v moři klišé a nudných dialogů. Tohle je prostě naprosto zbytečný film. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Příběh je napsán rukopisem, který ačkoliv nebývám až tak důvtipný, je velmi lehce předvídatelný. Žánrový pokus o který se režisér snažil, se nezdařil. A to je opravdu škoda. Jelikož jde o žánr, který mám moc rád. A navíc v něm hrají herci na které se tak dobře dívá. Nu což. Snad příště. Snad jen závěr spravuje trochu reputaci snímku, který je jinak po celou dobu neslaný a nemastný a dosahuje v některých svých nejsilnějších scénách pouze slabšího průměru. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledkyz ostatních webů: IMDb - 6,3/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 40%, Audience Score - 37% | FDb.cz - 66,8% | Nadprůměrný thriller ze zlatých dob detektivek, který byl natočen již roku 1991, ale zveřejněn z neznámého důvodu až o 3 roky později. Herci docela táhnou ničím výjimečnou a jen zřídkakdy napínavou zápletku, která vyústí do docela překvapivého finále. 60% ()

Reklama

Reklama