Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

radeckator 

všechny recenze uživatele

Reklamní a mediální masáž na tento seriál byla neskutečná, sám jsem z ní měl pocit, že se jedná o něco výjimečného a ona je to přitom průměrná užvaněná série o jedné ambiciózní paní podle klasického scénáře: ,,z nuly na vrchol a zase dolů", tentokrát z prostředí drogových dealerů. Aspoň, že byla příjemně krátká a za večer na jeden zátah se dá vidět celá. Osobně bych to prostříhal ještě víc a udělal z toho dvouhodinový film, ale i ten by asi skončil v průměru. ()

Bludicka.Julie 

všechny recenze uživatele

Za mě naprosto dokonalé ve všem a ona ba Oscara! Bylo tam všechno... A moc nechápu tady to machrování o tom,co všechno o Griseldě vím a že to není pravda, a tak dám 3 hvězdy?? Odkdy se hodnotí v seriálu pravda? Já mám o ní taky nacteno, hodnotím serial s výkony, kamerou, hudbou a vším a dávám 5 hvězd. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Za mě je to dost přehypovaný seroš s hype Sofií. Jasně, že to každý srovnává s Narcos to se přece nabízí. Já ho viděla když neměl žádnou reklamu a skoro nikdo o něm nevěděl a byla to jak víme naprostá pecka. Za to toto dílo je vidět všade, ale skutek utek. Vůbec to nemá koule i když je tam reklama cpe horem dolem a po mě to steklo jako voda po igelitu. Takže nic, žádné emoce, žádný zážitek. Zítra už o tom ani nebudu vědět na rozdíl od Narcos, které mám pod kůží. Holt agent Peňa je jenom jeden...Za mě vyčpělých 55% ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sofía Vergara (nar. 1972, Kolumbie) jako Griselda Blanco - asi největší kokainová královny všech dob, která prodala tuny drog a nechala za sebou desítky mrtvých. Má to feeling Narcosu (2015) nejen tématem, ale i atraktivním filmovým zpracováním, takže se na to dobře kouká. O tři třídy lepší než skoro nedůstojný film Cocaine Godmother (2017) se Zeta Jones, ale myslím, že daleko přesněji a mrazivěji o tý dámě vypověděl brilantní dokument Kokainoví kovbojové (2006). který měl být už kdysi zfilmován s Markem Wahlbergem jako Jonem Robertsem aka tady štěkající pejsek, ale zatím to neklaplo. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Zidealizovaná "pohádka" o kmotře, která ve skutečnosti vlastnoručně pozabíjela několik desítek lidí a nepřímo až stovek. Proto i Pablo Escobar prohlásil, že jediný, koho se bál, byla Griselda. V seriálu se nás však tvůrci snaží přesvědčit, že je to díky výřečnosti a chytrosti. Ještě horší je, že pravdivé jsou tady jen 4 věci a)zabila svého manžela b) utekla do USA c) prodávala drogy d) má tři děti. Zbytek je jen pozlátko, kterému mnohý, fakty nepolíbený divák, podlehne. Přesvědčit ho, že Griselda je produktem chlapáckého světa mužů, je v tu chvíli snadné, ale to, že svého syna pojmenovala Corleone, mluví za vše. ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o druhý seriál, ve kterém se Griselda Blanco (Sofía Vergara) objevuje coby hlavní postava. Tím prvním byl La Viuda Negra (od r. 2014). Tato nechvalně proslulá drogová obchodnice se také mihla v seriálu Pablo Escobar: El Patrón del Mal (od r. 2012) a jako vedlejší postava v seriálu El Barón (od r. 2019) – tyto tři seriály spadají do žánru „narconovel“. (fiLLthe3DD)
  • Skutočná Griselda spáchala svoju prvú vraždu, keď mala len 11 rokov. Uniesla chlapca z bohatšej časti mesta Medellín a vypýtala si za jeho život výkupné. Keď zistila, že jej to asi neprejde, nevinného chlapca bez váhania zabila. (Motinski)
  • Natáčelo se od 30. ledna do 30. června 2022 a filmování probíhalo v Kalifornii (Los Angeles, Long Beach) a na Floridě (Miami). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama