Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tady nefunguje vůbec nic. Těm dvěma nějakou chemii mezi nimi nevěřím ani za mák, Ana de Armas nejenom, že neumí hrát, maximálně se tvářit, ale sexy mi také nepřijde, protože nemá pas, zato má pěkně velkou prdel jako J. Lo a dost tlustá stehna, manekýn hraje jako v jakékoliv reklamě na nějaký úpa skvělý produkt (navíc v jedné scéně obličej zraněný má, ve druhé nemá, pak zas trošičku má...), akčních scén je sice hodně, ale natočené jsou tak nějak divně. Nejhorší je, že se to navíc pokouší o humor a snad nadhled, ale celé je to těžkopádné jako vtipy od AI. Tušíme, že tohle tvůrci mysleli jako ha ha vtip (třeba hořící pneumatika), ale prostě to nefunguje. Platí, že když dva dělají totéž, není to totéž. Pan a paní Smithovi jsou uvěřitelní a vtipní, True Lies to samé, dokonce i ten Ashton Kutcher je v Killers daleko lepší, a jak tu někdo píše, tvůrci se měli podívat na nějaké police stories Jackieho Chana, jak se dělá humor v akčním filmu s parťákem, který netuší, o co jde. A jinak varování ministra nudy - prvních třicet minut přeskočte, je to taková romantická slaďárna, až bolí a všechny scenáristické poučky likviduje (zápletka musí naběhnout v hollywoodském filmu do 15, max. 20 minut, jinak divák s filmem nejde). Jo, a hudba je děsná a k většině scén se nehodí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slovo sterilní má mnoho významů, jako například neplodný nebo jalový a přesně takový je Ghosted. Film, který jako by vznikl sám, bez lidského přičinění. Není zde nic, co by opravdu fungovalo. Chybí chemie mezi hlavním duem, Evans je trapný než vtipný, Armas pěkná ale prkenná. Akce nevýrazná a zabalená do příšerného CGI. A příběh ani nemluvě. Víme, že daná premisa fungovat může (Pravdivé lži, Pan a paní Smithovi) ale Fletcher buď není dobrý režisér, nebo si s danou látkou vůbec nevěděl rady. 30% ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Všichni víme o co jde a jak to bude probíhat, ale film je poměrně zábavný a ani se u něj nenudíte. Chemie mezi Chrisem a Anou je supr a klasicky se tu dávají známé songy během akce, to je asi tak vše pozitivní. Mile překvapěj ještě camea. Akce žádný zázrak není, příběh už vůbec ne a ten green screen mě místy bolel (je vidět, kam ty peníze šly). Nenáročný, vcelku dobře koukatelný film u kterého si odpočinete a na jedno odpoledne i zabavý, ale pak už si na něj nejspíš ani nevzpomenete, protože už jsme to vše viděli. Funguje to jenom díky sympatické dvojce. ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně ješitný film, který se k divákům povýšeně obrací zády a naivně si myslí, že mu hvězdné obsazení automaticky zaručí úspěch. Historka o farmáři (Chris Evans), co potká záhadnou dívku (Ana de Armas), se kterou později zažije nevšední dobrodružství, zavání scenáristickou leností hned od prvních minut. I když na příběhové kostře pracovala scenáristická dvojice, nemůžete se během sledování zbavit dojmu, že byl příběh zpracován na zakázku formou nějaké naprogramované umělé inteligence. Nulová tvůrčí inspirace, jen sled prvoplánově působících algoritmů, jež každý dopředu prokoukne. Mix žánrů vůbec nedrží pohromadě, postavy jsou unavené a pomalu proplouvají hustým příběhovým balastem. I samotná akce je natočená nezáživně a smrdí sterilitou. Skoro jakoby se režisér Dexter Fletcher nudil už na place. Připočteme ještě skutečnost, že mezi ústřední hereckou dvojicí neexistuje prakticky žádná chemie, a máme tu jedno velké zklamání letošního roku. Ghosted je unavený, nudný, krajně nezáživný snímek, který si myslí, že solidní rozpočet a přítomnost slavných tváří zamaskuje jeho obsahovou prázdnotu. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Že se na place v Hollywoodu fetuje je docela normální, ale že by na nějakém place všichni fetovali chloroform, to je snad poprvé. Jeden z nejnudněji a nejlaciněji natočených akčních filmů ever, s humorem takové inteligence že musí urážet každého kdo už nechodí na první stupeň základní školy... což je trochu paradoxní vzhledem k tomu že bodycount tu jde snad do desítek a pro děti to tak úplně asi není. Dexter Fletcher je cucák co zprasil už Bohemian Rhapsody, takže tohle moc nepřekvapuje... ale dost mě děsí že teď má točit i třetího Sherlocka Holmese s Downeym. Takového filmu je na něj vážně škoda. 4/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama