Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka (Anna Polívková) je špičková manažerka v oboru globálního finančnictví. Svou prací doslova žije a je na dosah životního úspěchu – pokud se jí podaří dotáhnout obchod s tureckou stranou, stane se ředitelkou firmy pro celou Asii. Oslepena vidinou životního trumfu ale stále víc přestává vnímat potřeby svých nejbližších – dospívajícího syna (Jan Dlouhý), který prožívá svůj první vztah, i manžela Jiřího (Roman Zach). Hloupá sázka se synem, že ujede na kolečkových bruslích víc než sto metrů, ji ale zastaví v rozletu. Zlomí si obě ruce v zápěstí a ona, žena zvyklá všem poroučet, je najednou zcela odkázána na pomoc druhých. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Snímek pro mentálně nenáročné diváky. 1)  Že špičková manažerka v mezinárodním finančnictví neustojí vlastní rodinný život, lze pochopit. Ale že není schopna organizačně ošetřit ani takovou banalitu, jakou jsou zlomené ruce, je na pováženou a dává to podnět k pochybnostem o výši IQ nejen jejího, ale i scenáristy._____ 2)  Pokud přijmeme tuto hru na blbce, film se nám může i docela líbit._____ 3)  Zaujal mě 16letý syn Vladimíra Dlouhého Jan (Lenčin syn) a samozřejmě vynikající dcera Bolka Polívky 43letá Anna. Kdyby se našla role i pro syna Romana Zacha Prokopa, mohl být snímek pěknou ukázkou vícegeneračního herectví. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Před deseti lety měla obě ruce v sádře Barbora Poláková a staral se o ní Jan Kolařík v tv filmu Definice lásky (2012), bylo to romantické, vtipné a story do dvaceti minut. V roce 2022 nastoupila s oběma rukama v sádře Polívková a ... vzhledem k tomu, co předcházelo v tomhle cyklu před ní, tak to jsou dvě milosrdné hvězdy. Tečka za nedělním působením Dua Vejdělek Epstein sice o ničem, ale aspoň to bylo míň nechutný, respektive Polívková, která potřebuje na záchod mi nakonec po tom všem přišla i vtipná. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Po bolavých zubech a krvi z řiti tu máme obě zlomené ruce. Tak jako předešlé rádobykomedie od Vejdělka, tak ani tato nehýří vtipem, ale spíš trapností. Dvě hvězdy za Annu Polívkovou za její kreaci týden nesrající ženu v nelehké situaci. Za tu roli by měla dostat nějakou cenu, jinak ovšem celý film - trapas. ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Tak ČT se zdatně přibližuje seriálům na Nově a Primě. Humor pro lidi, kteří mají vypnutý mozek a ty to možná pobavilo. Původně jsem chtěl dát odpad, ale Polívková byla dobrá a tak jednu hvězdu za ni. Zato ten malý kluk, to byl děs běs, vypadá tak na dvanáct a hraje maximálně jako desetiletý a má předvádět postelovou scénu? To se fakt nepovedlo ani omylem. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Anička opět dokazuje, že nejen na divadle, ale ani ve filmu nemá momentálně jako komediální herečka konkurenci (neumím si představit v dané roli nikoho jiného). Co se filmu týče, za mě fajn, hlavně díky Aničce zábavná oddychovka, která chvilkama zacházela až do hororu. To ve chvílích, kdy si člověk představil, že by se v podobných situacích sám ocitl. 70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)

Reklama

Reklama