Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka (Nia Long) mladé June (Storm Reid) zmizí na dovolené v Kolumbii se svým novým přítelem. Když dcera začne po nezvěstné matce pátrat, svazuje jí ruce nejen úřednická byrokracie, ale i vzdálenost tisíce kilometrů. Zatímco June zůstává v Los Angeles, využívá při hledání stop nejmodernější technologie, aby se ji pokusila najít dřív než bude příliš pozdě. Čím více proniká do světa digitální detekce, dostává se jí více otázek než odpovědí... A když June odhalí tajemství o své matce, zjistí, že ji vlastně vůbec neznala. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (169)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Úžasné zpracování. Filmů s podobným formátem zpracování jsem již pár viděl. Byly zajímavé, ale na konci klasicky hlavní hrdinka zemře pod "rukou" nějakýho bubáka. Ryze kriminální verze tohoto zpracování se mi zamlouvala více. Krásně to budovalo atmosféru, včetně všelijakých dějových zvratů, kterých tu bylo více než dost. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Další, formou nesnesitelné rádoby kýbrpátrání, odehrávající se na plochách uživatelsky nepřátelských operáků židácky předražených snobbooků a i-ufonů. Tentokrát po zmizelé čokomamce genitální náctileté sociální čokoinženýrky, která během minuty pohákuje každý účet na asociálních sítích i webových stránkách, protože všichni kolem ní jsou nesvéprávní kokoti nebo archiválie, co si všude dávají silná a neprolomitelná hesla jako „Negromáma123, Mojeploskonosáopička, Korporátnízmrd23, 0123456789, heslo“ a podobně. Musím uznat, že zápletka i děj jsou o dva až tři neurovegetativní záškuby svižnější a sofistikovanější než spotřebně zelektrizovanými mongololidmi přehajpovaná sračka Hledání, tudíž musím jednu přihodit, ovšem čumět sto deset minut na škaredé, neoptimalizované a kmitající padispleje Jablečných ohryzků s pseudofiltrem modrého světla, to je o rakovinu očí i vkusu. Ještě štěstí, že si lze za pár tisíc koupit filtrační i-brýle z čínského plastu a poplivaného plexiskla, které samosebou nejsou kompatibilní s jakýmikoliv obrazovkami mimo Práceho zlodějské impérium, jež schválně rozmazávají. A jaxe vůbec těšíte, milí zmanipulovaní retardspotřebitelé, na čtyř až pěticiferné výdaje za komplet nové certifikované!!! příslušenství a nabíječky, až vyjde I-Shit 15 s konečně kompatibilním konektorem, némlich stejný i stejně nefunkční jako I-Shit 10, akorát NOVÁ DEGENERACE, který ROZHODNĚ musíte mít, abyste ve své dementbublině nebyli za čuráky, lůzry a socky? P.S. To byla jen řečnická, nemusíte mi hned vypisovat vsugerované pseudoargumenty parazitního marketingu! ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Velmi svižná a vtahující jednohubka, která v sobě snoubí neotřelý desktopový styl společně s vrstevnatým příběhem, u něhož jsem až do poslední chvíle netušil, jak to celé vlastně dopadne. Missing se rovněž může opřít o skvělý herecký výkon Storm Reid, která velmi zdařile předává divákovi všechny potřebné emoce. Pokud Vás tedy bavil snímek z roku 2018 "Searching", tak ani u tohoto zářezu určitě chybu neuděláte. Skvělá práce! „You ready for this…?“ ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru jde o trošičku lepší kousek, než byl první díl. Překvapivě mi více sedlo pátrání po nezvěstném rodiči, než nezvěstném dítěti, kdy mladiství se víc vyznají v technologiích a tak je i pro mě víc osobní, když se bude pátrat opačné, než jak to bylo v případě prvního filmu. Tenhle film je minimálně stejně dobrý, ale já se pořád nemohu zbavit toho pocitu, že je Nezvěstná prostě o něco lepší. Víc se zaměřili na ten počítač a záběry. Lehce to navazuje i právě na Pátrání, ale prakticky to s příběhem nějak nehne, když člověk první díl neuvidí... 8/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhé pátrání už sice není tak kvalitní jako to první, ale určitě nezklamalo. Nápady tvůrcům určitě nedošly. Sympatičtí herci bezproblémově táhnou děj neustále dopředu, akorát bych samozřejmě tak o 20 minut klidně zkrátil. Fascinuje mě jaké dovednosti dnešní mládež předvádí. Hlavní hrdinka dokáže hýbat případem mnohem zdárněji než policejní vyšetřování. Velmi mě potěšila účast Desperádového de Almeidy. 70% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V polovině filmu dostane hlavní hrdinka sms od producenta filmu Seva Ohaniana, který prozradí celý zbytek filmu. (mikki089)
  • Film se odehrává v červnu 2022. (mikki089)
  • Natáčanie prebiehalo od 30. marca do 30. mája 2021 v Los Angeles v Kalifornii. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama