Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi líbil nejvíc, ta fleška od kostelníka solidně zamíchala karty všem zúčastněným, na jedné straně sympaťák David Tennant s rodinou vs. šílená úča a na druhé straně Stanley Tucci za mřížemi a jeho nové případy... Svižně to odsýpá, místy ad absurdum, protkáno černým humorem, občas za hranicí všeho, já si originality ovšem cením a tak hodnotím i ty blbiny v podstatě shovívavě, protože musím přiznat, že jsem se bavila... Každopádně si myslím, že by se dala vyhlásit nejprotivnější postava letošního roku, Dolly Wellsová se do toho tak položila, že jsem i já měla chuť vzít do ruky to kladivo.. Vrahem se může stát každý, stačí správná osoba, špatný den, dobrý důvod.. ()

Zuzato 

všechny recenze uživatele

Nachytal jsem se, mělo mě varovat prvních 5 minut + to, že je to Netflix, ale říkal jsem si 78 %. Čekal jsem zlepšení. Ano to bylo horší a horší. Prostě kombinace progresivního feminismu (najděte jednu pozitivní mužskou postavu) a dětinských chyb v logice. Navíc novinářka a oběť jsou napsány mizerně. Jejich chování a motivace... Nebudu spoilovat. Poslední díl a půl dokoukán z nutnosti.  Dvě hvězdy za dějovou linii Tucciho. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to najmä vďaka dialógom prišlo ako nejaká komédia. Aj hlavná postava v podobe Tennanta je skôr na smiech, ako by pôsobila dojmom serióznej postavy, ktorá sa ocitla vo vážnej situácii. Ako som už milión krát napísal, mám rád tieto krimi mini série od Britov. Táto sa síce neberie nijak vážne, nakoľko námet je pomerne absurdný, pôsobí skôr odľahčene, no stále sa zrejme jedná o ľahký nadpriemer. Medzi 3-štyri. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Harry Watling: „Snažím se udělat správnou věc, nic víc.“ Nápad to bol dobrý, lenže pocity, čo vo mne zanechal! Minisériu som si vybrala kvôli Davidovi Tennantovi a Stanleymu Tuccimu – to predsa nemôže byť zlé. Ak by som pristúpila na hru – že mi tvorcovia chceli predložiť absolútne absurdný príbeh, to by som sa s tým zmierila. Lenže je to v konečnom dôsledku príliš málo absurdné. V príbehu sa udejú také kriminálne lapsusy, že som len krútila hlavou. Tomuto príbehu sa nedá uveriť nič. Tie dve hviezdičky sú za hlavných predstaviteľov (robili čo mohli, ale scenár bol deravý ako rešeto) a  oslovila ma práca scénografa a kameramana. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Krucinál, kdyby to dobré z posledního, špatného dílu dokázali vměstnat do předešlých tří, dal bych jednoznačně plný počet. V cele smrti, čekající na popravu žije "Sherlock Holmes", který řeší zapeklité kriminální případy. Vynikající nápad okořeněný černým humorem je sice silně feministický, kde muži jsou jen slaboši, lháři nebo dokonce vrazi a ženy ty pravdomluvné, čestné a prostě chudinky. Jenže kdyby Janice nebyla tak tupá a nechala si vysvětlit jak se věci mají, nemuselo dojít k vraždě a my bychom se unudili u trapné minisérie. Škoda, ze tří čtvrtin vynikající, v poslední části jakoby nevěděli kudy kam. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama