Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Taký nevinný supermarket a aké kšefty v ňom začínajú. Dokonalé Pulp Fiction to nie je, ale blíži sa. A čo z toho vyplýva? Že drogy jsou špatné, hmmm...? Najkrajšie na filme je, že je ako ten vianočný darček - čakáš, otvoríš a je v ňom niečo celkom iné. –––– Je to bezpečný mít rádio takhle na koulích? –––– V zásadě napůl sice zcestně a napůl neplánovaně udělali jsme dobrou věc. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Šedý začátek, který se rozjede v nepředvídatelném tempu a rozmanitosti. Každá z postav je nějak zapletená v celkovém příběhu o sehnání drog na večírek. Zažijeme tolik neskutečných příhod. Život je plný překvapení a problémů a je pouze na nás jak budeme uskakovat překážkám. Výborný Timothy Olyphant jako feťák romantik a William Fichtner coby úchylný policajt, který je trochu jiný :-) Hudební doprovod sedne skvěle a během filmu jedete na příjemné vlně až do konce. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh nekolika mladých lidí, rozdělený do tří povídek. Go mi díky dějové provázanosti povídek a uvedením jejich názvu na černém podkladu připadá jako takové TEEN PULP FICTION. Místy drsné, místy vtipné a hlavně svižně natočené, má to spád. Za zmínku stojí také skvělý soundtrack, hlavně v prvním příběhu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nezávislá vánoční srandička pro mládež inspirovaná PULP FICTION. Scenárista hodil do hrnce pár rádobyvtipných historek o drogách a sexu plus pár tarantinovských bigmackáckých dialogů, rozdělil je do tří povídek, které nijak zvlášť rafinovaně propojil a Doug Liman vyzbrojený ruční kamerou ten guláš natočil svým typickým chladným a odcizujícím stylem. Kolem a kolem to není žádná sláva, nenajdete tu jedinou zapamatovatelnou scénu nebo hlášku a po dokoukání si nebudete pamatovat jméno ani jedné postavy, ale koukat se nato dá, už kvůli pestrému obsazení. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

august 2009 - Pred rokmi sa to páčilo viac, tak normálne, čoby teenage obdoba Tarantina to celkom uchádzalo... dnes je GO už len trápnou napodobeninou a okrem zaujímavej hlavnej predstaviteľky nemá čo ponúknuť (nie, nemyslím Katie Holmes a chcem Sarah Polley v jednom filme s Amy Smart ;-). Bol by tu istý potenciál v posune do žánru totálnej crazy komédie, ale na to asi nikto nemal gule (alebo sa Liman berie príliš vážne). ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Scénárista John August původně napsal Go jako krátkometrážní film o Ronně. Další dvě kapitoly se rozhodl později přidat proto, aby objasnil postavy Adama a Zacka a vysvětlil návštěvu Simona v Las Vegas. (Ai.ma)
  • Všimněte si, že kdykoliv dojde ve filmu na sex, nebo se o něm třeba jen mluví, vždy se stane něco hrozného. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama