Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tak těchhle skoro sto minut jsem si opravdu užil. A to hlavně ze tří důvodů. A to hodně dobrých důvodů. Zaprvé herci - je zde spousta herců, které člověk zná, i když to nejsou TOP stars z Hollywoodu. No a nikdo se nenechá nikterak zahanbit. Zadruhé - scénář. Ten je super. Nevím, jestli by mě příběh jako takový zaujal, kdyby byl vyprávěn postupně pěkně tak, jak se všechno událo. Jak už jsem v komentáři uživatele "Lima" zahlédl, scénář Go snese dokonce srovnání s legendárním Pulp Fiction. Jen a jen souhlasím. No a trojka? Třetí důvod, proč na Go kouknout? Hudba. Jednoznačně si musím sehnat soundtrack. No a budu opakovat hodně podobné věci jako u herců. Je zde přítomna hudba, kterou sic ne moc znám, ale okažmitě poznávám skupiny typu No Doubt nebo Natalii Imbruglia. No nic, k filmu se brzy ještě vrátím. Teď je čas na OST. Režie: ****; Scénář: *****; Herci: *****; Hudba: ***** ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh nekolika mladých lidí, rozdělený do tří povídek. Go mi díky dějové provázanosti povídek a uvedením jejich názvu na černém podkladu připadá jako takové TEEN PULP FICTION. Místy drsné, místy vtipné a hlavně svižně natočené, má to spád. Za zmínku stojí také skvělý soundtrack, hlavně v prvním příběhu. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Při porovnání věhlasu a kvality mě nenapadá příliš mnoho filmů, o kterých se moc nemluví, ale zároveň mají skvělé tempo, našlapaný soundtrack a správně ujetý dějový pletenec jako právě Go. Ve výčtu bláznivých postav samozřejmě vyčnívá zvíře Olyphant a kráska Katie Holmes byla lehce zastíněná od Sarah Polley. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Taký nevinný supermarket a aké kšefty v ňom začínajú. Dokonalé Pulp Fiction to nie je, ale blíži sa. A čo z toho vyplýva? Že drogy jsou špatné, hmmm...? Najkrajšie na filme je, že je ako ten vianočný darček - čakáš, otvoríš a je v ňom niečo celkom iné. –––– Je to bezpečný mít rádio takhle na koulích? –––– V zásadě napůl sice zcestně a napůl neplánovaně udělali jsme dobrou věc. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že by sa v scenári nenašli chybičky, ale celkovo ma príbeh prekladaný veľkou dávkou humoru zaujal. Tak Ritchieovsky vyskladané a uzavreté. Bavil som sa od začiatku do konca, najviac sa mi páčila epizóda, kde to chalani roztočili v Las Vegas. To nemalo chybu. Záverečné finále zaklapnutia mozaiky tiež potešilo, takže celkom spokojnosť. 70/100 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Scénárista John August původně napsal Go jako krátkometrážní film o Ronně. Další dvě kapitoly se rozhodl později přidat proto, aby objasnil postavy Adama a Zacka a vysvětlil návštěvu Simona v Las Vegas. (Ai.ma)
  • Původně Doug Liman nechtěl obsadit Scotta Wolfa, protože už ve filmu měl jednu hvězdu televizních obrazovek (Katie Holmes). Když jej ale zahlédl, jak si na chodbě povídá s Jayem Mohrem, hned mu došlo, že je to správná dvojka. (Ai.ma)
  • Několikrát ve filmu můžete zahlédnout komparzisty, jak nosí tričko s nápisem "Drug Free". (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno