Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Brantley Foster se vydává z rodného Kansasu do New Yorku za prací. Jenže firma, u které měl nastoupit, právě zkrachovala. Ať se snaží jakkoli, stále nemůže na žádnou slušnou práci narazit, a tak mu nezbývá než se obrátit na svého hodně vzdáleného strýčka Howarda Prescotta, který řídí gigantickou korporaci. Ten ho zaměstná jako poslíčka v dopisovém oddělení, což ale není práce podle Brantleyho představ. Když se naskytne příležitost, obsadí prázdnou kancelář a začne se vydávat za nového manažera Carltona Whitfielda. Znamená to stíhat roznášku pošty i porady vedení, převlékat se několikrát za den a vyhýbat se Prescottovi i šéfovi dopisního oddělení. Brantley obě práce bez problémů zvládá, ale je překvapen, že jeho manažerské nápady nejsou vždy vítány. Komplikují totiž snahy některých kolegů přivést podnik ke krachu a umožnit jeho převzetí konkurencí. Velký problém nastane, když je Brantley a zároveň i Carlton pozván na víkendové setkání v sídle Prescottových. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie o tom, kterak chudý chlapec ke štěstí vlastním přičiněním přišel. Ve své kategorii jedna z nejlepších, která i po letech připaví příjemnou podívanou z řadou povedenýýhc fórků a několika scénami, které i při x-té repríze rozesmějí... například noční konfrontace ustředíno milostného čtyřúhelníku, kdy se všichni sejdou v jednom pokoji a téměř v jedné posteli... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Zábavná oddechovka dělající si legraci z kariéry kravaťáků v korporacích zabývajících se přesuny peněz z jedné virtuální hromádky na jinou. Potěšilo závěrečné velmi neotřelé rozuzlení milostného čtyřúhelníků, kde se nekonalo žádné "jak jsi mi mohl tak lhát", nýbrž to vyústilo v neskutečnou taškařici, která opravdu stojí za to. Když připočtu pohodový osmdesátkový soundtrack, mohu s klidným svědomím dát 70 %. ()

Reklama

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Vtipná komédia o ambicióznom mladíkovi, ktorý musí zohrať komplikovanú dvojúlohu, aby naplnil svoje ambície. To so sebou prináša množstvo komických situácií a keď sa do toho zamieša milostný štvoruholník, v ktorom 2 konce zohráva jeho strýko a teta, tak je o zábavu postarané. Výborný príbeh plný gagov v klasickom štýle. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá komedie, která mi dlouhá léta unikala a to byla velká škoda, protože tady i ty nejbláznivější a nadsazené situace jsou uvěřitelné a k popukání především díky úžasnému herci Michaelovi J. Foxovi. V tomto filmu jsou některé momenty tak vygradované (např. scéna v bazénu alá čelisti), že už to lépe snad ani nešlo. Škoda, že takové komedie se už dnes netočí. A proč jsem tedy nedal pět? Snad kvůli Helen Slater, která mi k Michaelovi opravdu, ale opravdu nesedla. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takova typicka, nicim neprekvapujici a prijemna romanticka komedie s perfektnim sympatakem Foxem, kterej tady dokaze vse perfektne okecat. Pribeh je sice jasnej od zacatku do konce, ale ani to nijak nevadi, jedinej problem je prehnana delka a zbytecne oddalovany zaverecny odhaleni, nicmene i presto je film celkem sviznej. A to je tak vsechno, obcas nakej dobrej vtipek, hlavne pred prichodem hlavni zensky prciny, sem tam pekna romanticka scena a celej film proste stoji na perfektnim Foxovi. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (14)

  • Michael J. Fox bol v čase natáčania ťažkým fajčiarom. Jasným dôkazom toho je, keď si jeho postava Brantleyho (nefajčiar) dá nohy na stôl a odhalí podrážku spálenú od zahasených cigariet. (Peter-1307)
  • V českém dabingu v čase 1:22:24 osloví Christy Wills (Helen Slater) postavu Michaela J. Foxe jako "Brantley", ačkoliv se jeho skutečné filmové jméno Brantley Foster dozví až v čase 1:32:00 hod. V původním znění je mj. vše v pořádku. (Rattus Rattus)
  • Když je Brantley Foster (Michael J. Fox) pošťákem, nosí sako v kufru a a kravatu kolem hlavy jako čelenku. Jenže jeden den má ráno čelenku modrou a za pár minut má oblečené sako a kravatu žlutou. (jujec)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Reklama

Reklama