Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Brantley Foster se vydává z rodného Kansasu do New Yorku za prací. Jenže firma, u které měl nastoupit, právě zkrachovala. Ať se snaží jakkoli, stále nemůže na žádnou slušnou práci narazit, a tak mu nezbývá než se obrátit na svého hodně vzdáleného strýčka Howarda Prescotta, který řídí gigantickou korporaci. Ten ho zaměstná jako poslíčka v dopisovém oddělení, což ale není práce podle Brantleyho představ. Když se naskytne příležitost, obsadí prázdnou kancelář a začne se vydávat za nového manažera Carltona Whitfielda. Znamená to stíhat roznášku pošty i porady vedení, převlékat se několikrát za den a vyhýbat se Prescottovi i šéfovi dopisního oddělení. Brantley obě práce bez problémů zvládá, ale je překvapen, že jeho manažerské nápady nejsou vždy vítány. Komplikují totiž snahy některých kolegů přivést podnik ke krachu a umožnit jeho převzetí konkurencí. Velký problém nastane, když je Brantley a zároveň i Carlton pozván na víkendové setkání v sídle Prescottových. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

tomino28 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná komedie o kravaťácích a úspěchu v korporátním světě. Téma je dnes snad ještě více aktuální než v roce svého vzniku a snímek stále dokáže být zábavný. Přitom oproti komediím, které se točí dnes, neobsahuje ani zlomek nadávek nebo sprostých scén a ono to ke srandě bohatě stačí. Některé scénky a nápady autorů jsou vynikající a bavil jsem se více než dobře. ()

predators 

všechny recenze uživatele

M. J. Fox opět nezklamal a dokázal pobavit. To se ovšem nedá říct o zbylých postavách, které humornou stránku moc nezvládaly. Navíc, dost nesympaticky na mě působila právě ona dvojice Foxe a H. Slater. Natahování nepodstatných úseků ještě více umocnilo mé průměrné hodnocení. Jak říkám, tady to padá a stoupá s Foxem... :-) 60% ()

Reklama

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemná 80's romantická komedie protkaná hity té doby a samozřejmě New Yorkem, ale především opravdu vtipně napsaným scénářem a M. J. Foxem ikonou všech mužů a sexsymbol pro ženy té doby proslavený rolí Martyho McFlye, ovšem ze škatulky se dokázal dostat a i zde nám předvádí pohodový frajerský výkon, při kterém stíhá hrát chlápka, který rychle a ne docela počestně zbohatl! Ale láska zde má samozřejmě hlavní roli! Opravdu klasika! 75% ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Vtipná komédia o ambicióznom mladíkovi, ktorý musí zohrať komplikovanú dvojúlohu, aby naplnil svoje ambície. To so sebou prináša množstvo komických situácií a keď sa do toho zamieša milostný štvoruholník, v ktorom 2 konce zohráva jeho strýko a teta, tak je o zábavu postarané. Výborný príbeh plný gagov v klasickom štýle. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby bylo tak jednoduchý uspět v zaměstnaní, jak film naznačuje, hned by se chodilo do práce s většim nadšenim :) Samozřejmě je ale příběh jenom pouhá báchorka o tom, jak mladej kluk bez pořádnýho vzdělání a praxe k dobrýmu místu přišel (takže vlastně americkej sen). A k dobrýmu místu ještě jako bonus sbalil holku, do který se na první pohled zamiloval. Klišé střídá klišé a je pravda, že jediná postava, která dokáže pobavit, je právě ta Foxova. Díky sympatickýmu Foxovi stravitelná komedie a docela příjemná žánrová jednohubka, pořád však jenom průměr. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (14)

  • V českém dabingu v čase 1:22:24 osloví Christy Wills (Helen Slater) postavu Michaela J. Foxe jako "Brantley", ačkoliv se jeho skutečné filmové jméno Brantley Foster dozví až v čase 1:32:00 hod. V původním znění je mj. vše v pořádku. (Rattus Rattus)
  • Michael J. Fox bol v čase natáčania ťažkým fajčiarom. Jasným dôkazom toho je, keď si jeho postava Brantleyho (nefajčiar) dá nohy na stôl a odhalí podrážku spálenú od zahasených cigariet. (Peter-1307)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Reklama

Reklama