Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Brantley Foster se vydává z rodného Kansasu do New Yorku za prací. Jenže firma, u které měl nastoupit, právě zkrachovala. Ať se snaží jakkoli, stále nemůže na žádnou slušnou práci narazit, a tak mu nezbývá než se obrátit na svého hodně vzdáleného strýčka Howarda Prescotta, který řídí gigantickou korporaci. Ten ho zaměstná jako poslíčka v dopisovém oddělení, což ale není práce podle Brantleyho představ. Když se naskytne příležitost, obsadí prázdnou kancelář a začne se vydávat za nového manažera Carltona Whitfielda. Znamená to stíhat roznášku pošty i porady vedení, převlékat se několikrát za den a vyhýbat se Prescottovi i šéfovi dopisního oddělení. Brantley obě práce bez problémů zvládá, ale je překvapen, že jeho manažerské nápady nejsou vždy vítány. Komplikují totiž snahy některých kolegů přivést podnik ke krachu a umožnit jeho převzetí konkurencí. Velký problém nastane, když je Brantley a zároveň i Carlton pozván na víkendové setkání v sídle Prescottových. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Není na světě moc jiných herců, kteří jsou mi sympatičtí, jako Michael J. Fox (Michal Dlouhý k němu pasuje, jako Filipovský k Funésovi či Vlastimil Bedrna k Homeru Simpsonovi). Tohle je pohodová komedie ze zlatých 80. let, kdy ještě Hollywood uměl točit filmy na oddych a kdy ještě Amerika byla v pořádku. Navíc z mého oblíbeného New Yorku. P.S. Holky z osmdesátek byly nejlepší kosti. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Skvelá oddychovka, ktorá aj v dnešnej dobe funguje takmer bezchybne. Prečo? Jednak jeho príbeh je univerzálny (a má čo povedať aj dneska) a jednak preto, lebo ako „nostalgický film“ funguje parádne. Skvelá AOR hudba (skvelý titulný song od Night Ranger). Prekrásna Helen Slater a skvelý parťák s menom J. Pankow. P.S.: Jeden z mojich obľúbenejších filmov v hlavnej roli s M. J. Foxom (samozrejme vedľa tých top klasik – asi viete na ktoré myslím). Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

Reklama

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Vtipná komédia o ambicióznom mladíkovi, ktorý musí zohrať komplikovanú dvojúlohu, aby naplnil svoje ambície. To so sebou prináša množstvo komických situácií a keď sa do toho zamieša milostný štvoruholník, v ktorom 2 konce zohráva jeho strýko a teta, tak je o zábavu postarané. Výborný príbeh plný gagov v klasickom štýle. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna z nenáročných vypínačkových oddychoviek stavaná na podarenom scenári výmeny osobností, ktoré vtedy veľmi leteli. Už len to správne natočiť a vznikne tento film. Odporúčam ako príručku pre začínajúceho podnikateľa. Michael J.Fox mal talent na podobné role, no škoda, že po trilógii „budúcnosti“ jeho hviezdička pomaly hasla. 75%. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemná 80's romantická komedie protkaná hity té doby a samozřejmě New Yorkem, ale především opravdu vtipně napsaným scénářem a M. J. Foxem ikonou všech mužů a sexsymbol pro ženy té doby proslavený rolí Martyho McFlye, ovšem ze škatulky se dokázal dostat a i zde nám předvádí pohodový frajerský výkon, při kterém stíhá hrát chlápka, který rychle a ne docela počestně zbohatl! Ale láska zde má samozřejmě hlavní roli! Opravdu klasika! 75% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (14)

  • Kristy McNichol měla původně ztvárnit hlavní roli. Ale dva týdny před natáčením odstoupila, bála se, že film by na ni mohl být hodně težký kvůli její bipolární poruše. (SONY_)
  • Po úspechu filmu bolo navrhnuté pokračovanie, ktoré však nikdy nevzniklo. (Peter-1307)
  • Bozkávacie scény medzi Michael J. Foxom a Helen Slaterovou museli byť pripravované "aj výškovo", pretože Fox bol omnoho menší ako jeho herecká kolegyňa. (Peter-1307)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Reklama

Reklama