Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry, Jonesy, Pete a Bobr jsou nerozluční kamarádi, nadaní zvláštními schopnostmi, které jim kdysi předal retardovaný Duddits, kterého zachránili před partou výrostků. Jako každou zimu se sejdou v odlehlém srubu, ten však stojí v oblasti, kterou armáda uzavře poté, co tu nouzově přistane mimozemská loď. Zatímco plukovník Curtis nechá loď zničit a chce zlikvidovat všechny, kteří přišli do styku s mimozemšťany. Jeden z nich se zmocní Jonesyho těla a pokusí se uniknout. Henry díky svým schopnostem pochopí hrozící nebezpečí i to, že zachránit kamaráda a zastavit mimozemšťana, který se chystá nakazit lidstvo smrtícím virem, jim může pomoci jen Duddits. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dreamcatcher neni úplně špatný film, minimálně vizuální stránka stojí za pochvalu. Knihu jsem nečetl, ale občas mi to připadá jako laciny mix Aliena, The Thing a kdoví čeho všeho ještě. Alespoň herci ušli a v první polovině to mělo i docela zajímavý příběh, který se v druhé polovině zvrtl a klišé střídalo klišé. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Začátek nevypadal vůbec zle, ale to co se postupně rozjíždělo z celého filmu mě neustále nepřestávalo udivovat. Bohužel ale musím říct, že v negativním slova smyslu. Čekal sem cokoliv. Dokonce sem čekal procitnutí hlavních hrdinů na konci filmu ze snu. Tohle přání se mi nevyplnilo. Slušná byla scéna na záchodě. Dvě hvězdičky na takhle přiblblý film jsou opravdu hodně. Obě jsou za originalitu snímku. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $68miliónovTržby USA $33,715,436Tržby Celosvetovo $75,715,436║ Ďalší spackaní film z dielne Stephena Kinga. A to vypadala prvá polovica film dosť sľubne, kde príbeh funguje pod rúškom tajomna, lenže v tej druhej polovici sa to mení doslova na béčkovú paseku, kde konania hlavných postáv už takmer nedávajú zmysel a dejovo to ostane tlápať na akejsi plytkosti akoby režisér nevedel odrazu kam sa ma dej uberať. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je to už hodne dávno, čo som sa zaprisahal, že nebudem pozerať filmové adaptácie diel, ktoré napísal americký spisovateľ Stephen King. Dôvod je jednoduchý. Filmy nikdy nedosiahnu genialitu literárnej predlohy, ktorú dal na papier tento famózny spriadač príbehov. Filmy ma akurát tak dokážu odradiť od opätovného prečítania knihy. Čo je nesmierna škoda. Presne tak je to i v prípade snímku "Pavučina snov". Je to perfektný, tajomný, dychberúci sci-fi román, ktorému filmové prevedenie nesiaha ani len po členky. Dám vám jednu dobre mienenú radu: Kinga treba čítať a nie pozerať. Knihy: ano! Filmy: Nie!!! ** ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jí vím že film se občas nepovede stejně dobře jako knižní předloha a autoři museli zvážit, co z filmu vystřihnout, ale co měl znamenat ten konec? Vážení autoři, vemte si film zpět a opravte to! Vypadalo to jakoby scénáristovi došel čas na utvoření scénáře a tak vymyslel konec jen tak z prdele místo toho, aby použil materiál z knihy. Ohromné obsazení si zasloužilo lepší konec. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Jako první v ČR měl film premiéru 9. 7. 2003 na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (Varan)
  • Název knihy, podle které je film natočen, měl původní z nít "Rakovina". (Chipsonator)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 70. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama