Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak je to taková rozporuplná komedie, kdy něco diváka zaujme, potěší, někdy si zase řekne: Sakra co to je za scénu ? Tajže tak půl na půl. Krom hlavního hrdiny Goodinga, který mě celkem bavil mě zaujal i v menší roli Roger Moore. Příběh film nemá, má vtipné momenty. Je jich dost, ale ne všechny jsou úsměvné. Takže průměr, nic víc. Hodnotím na 51% = *** ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a občas dokonce i vtipné. Vcelku dobrý nápad s humorný pohledem na homosexualitu a homofóbii. Parťáci Horatio Benz a Cuba Gooding Junior skvělé baví. Švédský opalovací tým s Victorii Silvstedt jsou jako hrozinky a brusinky v koláči. Roger Moore je už jen symbolická třešnička na dortu nebo vlastně koláči. Jen se možná nedopekl nebo připekl. ()

Reklama

spitr 

všechny recenze uživatele

Zdravím buchty, i když nejsem žádné teplé lečo, jedná se o úžasnou komedii, v hlavní roli s Cubou Godingem Jr. a s krásnou Roselyn Sanchez. Co by jse ještě chtěli, máte tu přehlidku polonahých žen co by "Švédské opalovací družstvo" se spoustou dvojsmyslných narážek a perfektních většinou urážlivých nebo teplých hlášek. Pro gurmány jsou zvlášť obložené stoly, kde hlavní ozdobou jsou pánská přirození. ZATRACENEJ JESETER, TRENÉRCE ZHOŘELA MINDA. OD ZAČÁTKU CÍTÍM, ŽE JE MEZI NÁMI SILNÝ ELEKTRICKÝ NÁBOJ- TO BUDE VÁŠ KARDIOSTIMULÁTOR. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Veškeré hvězdičky jsou za švédský opalovací tým a Gabriellu. Ne, že bych měl něco proti homosexuálům, ale když je jich plná loď, jde o holý zadek. Být v kůži těch dvou heterosexuálů, tak se domnívám, že bych skočil přes palubu a nechal se radši sežrat žraloky. Jinak si myslím, že se tam objevilo několik vtipných scén, nicméně mnohem více jich bylo na můj vkus odporných nebo nepovedených. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl prvně, docela se mi to líbilo. Ono to možná bylo tím, že byla silvestrovská noc a moje vnímání bylo utlumené šampaňským a chlebíčky. Když jsem to viděl podruhé, párkrát jsem se sice zasmál, ale zbytek mi přišel spíše nevkusný. Cuba Gooding jr. neurazí, ale opravdu se divím Rogeru Mooreovi že se tu objevil. Za ty krásné dívky a za pár dobrých fórů dávám dvě hvězdičky. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • Will Ferrell a Artie Lange se měli v jedné scéně políbit, ale Lange to odmítl. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně se má Jerry (Cuba Gooding Jr.) tandemovým seskokem dostat na loď, na které se plaví Gabriella (Roselyn Sanchez). Jerry je vystrašený, bojí se výšek. Jeho tandemový parťák Lloyde (Roger Moore) jej ujišťuje, že se nemá čeho bát, protože on32 let pracoval ve službách Jejího veličenstva. Představitel Lloyda, Roger Moore, si zahrál v mnoha bondovkách coby agent 007 ve službách anglické královny, na což odkazuje jeho replika. (Lenniah)
  • Když se hádají 2 dívky ze švédského Opalovacího týmu a havajského Tropického týmu, opravdu mluví švédsky. Nicméně titulky nemají nic společného s tím, co opravdu říkají. (HappySmile)

Reklama

Reklama