Reklama

Reklama

Lítá v tom

  • Česko Tátou proti své vůli (pracovní název) (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie o tom, co všechno se může stát, když se zapletete do jedné nevinné lži. Hlavní hrdina chce naposledy potěšit svou nemocnou maminku, která touží po vnucích. Přesvědčí proto těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby sehrála jeho dívku a nastávající ženu. Maminka se ale zázračně uzdraví a strhne se lavina nedorozumění a karambolů a několik životů se převrátí vzhůru nohama. Do udržení lži jsou totiž postupně zataženi další členové rodiny, přátelé, kolegové z práce a vůbec každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (44)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. FIlm má zábavný námět, kde Kryštof Hádek má nemocnou maminku moc času ji nejspíš nezbývá, tak se rozhodne ji potěšit tím, že ji představí novou těhotnou sousedku jako svou přítelkyni a taky že bude otcem, jenže se to klasicky celé vymkne kontrole. Kristína Svarinská byla boží, hrála skvěle a ten její slovenský přízvuk byl příjemný, je to vtipné, milé i dojemné a hezky natočené. Bavilo mě to rád nadhodnotím. 7/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek si hledá ženské , ale nechce se vázat tak je vždy opustí jeho matka je nemocná a přeje si , aby se usadil. Jednou ona skončí v nemocnici a doktorka mu řekne, že  není jisté jak dlouho bude na  světě a pokud jí něčím může udělat radost ať to udělá zavčasu než bude pozdě tak on si zaplatí těhotnou sousedku, aby mu hrála partnerku mezitím se   matce udělá dobře tak oni to musí pořád hrát mezitím se  do sebe zamilují.  Prvně je to strašně okatý film obsahuje snad všechny klišé romantických komedií dále kromě něho té matky a Svarinské jsou postavy nezajímavé (První film co jsem viděl kde je Svarinská hnusná kromě té scény kdy tančí)  . Nemá to vtipné momenty spíše to jsou kameňákovité vtipy a ani to nemá čím překvapit jelikož od té jejich hádky poznáte jak to skončí zkušený divák to pozná od začátku. Je to mezi dvěmi a  třemi hvězdičkami ke konci spíše ke  3, ale nevyváží to tu nudu v průběhu filmu. Jinak osobně nevím o nikom koho by rajcovala těhotná striptérka co tančí. 40 procent ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Nedá sa nič robiť. Musím ti vyjebať zuby." Tento frk Geišberga dokázal, že ten okrem niekoľkoročného tlačenia sloganu "s kým bankujete vy?" môže hrať len ozembuchov a trpákov. Ale táto scénka vyšla a bolo ich viac. V našich končinách sa akosi udomácnila tradícia preberať respektíve skoro doslova preložiť scenáre z iných krajín, lenže tu prvýkrát poviem, že maďarská verzia bola horšia. Tá susedka bola magorská hysterka, čo Svarinskej postava až tak nie je. A tá matka bola taká pizda, že reálne by ju synátor nechal chcípnuť. Tu došlo k tiež pozitívnej uprave, takže sa to nakoniec dalo zvládnuť. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Příběhově jednoduché, zápletka lehce podobná té z Good bye, Lenin! - tedy slíbíme umírajícímu něco, aby odešel šťastný z tohoto světa, jenže on se uzdraví a ouha - slib se musí plnit... Navíc je to okořeněno podmínkou, že se uzdravený nesmí vystavovat stresu a rozrušení což by jej mohlo vrátit zpátky do náručí smrti. To zcela eliminuje dotyčnému lháři možnost řici pravdu a nutí ho pokračovat v dalších lžích, do nichž se začne zamotávat, což šikovným scénáristům připravuje úrodné pole pro řadu zápletek. A když je někdo zdatný, tak dokonce vtipných. Tady je to tak 50/50 kdy hodně přiblblý humor kupodivu občas sklouzne do momentu, kdy se divák uchechtne a to je na české soudobé většinou trapné komedie docela slušné skóre. Film samozřejmě táhne skvělej Kryštof Hádek a úžasná Taťjana Medvecká. Velmi jí to tu sluší a já si uvědomil, že jsem na ní takto nikdy nekoukal a je tedy dost podivné, když jsem si toho všiml v jejích sedmdesáti :-). Zůstaňme u toho, že jsem si toho dřívě nevšiml, protože druhé vysvětlení by znamenalo, že mne na skoro starý kolena přitahují zachovalé babičky a to mne víc než lehce děsí! :-). Svarinská se mi dříve líbila, ale poslední dobou je jí v těchto ,,romantických'' komediích překrystýnováno a musím říci, že už by to chtělo najít nějakou novou zástupkyni  do těchto rolí. U filmu jsem se ale nenudil a docela pěkně uběhl během toho otáčení Země. Takže dávám za 3 stavy bez tíže. Na závěr jen dodám, že poslední mise Apollo měla číslo 17. Ve filmu je zmíněna 18 i její kapitán. No dodám jen, že pokud se skutečně vrátil na Zemi z Apolla 18, pak má Hádek kliku, že potkal těhuli. Více v tomto snímku Apollo 18. :-)* * * ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Je to film, který se bez pochyby nebere moc vážně. Jeho děj je místy absurdní a film je obecně plný humoru, který mi bohužel vtipný spíše nepřišel. Děj je taky plný klsických klišé, které se často objevují v romantických komediích, nevím ale, jestli tam ty klišé jsou dané neironicky, nebo jestli s nich film dělá srandu. Děj má celkově velmi zvláštní strukturu, první polovina je fajn, ale ke konci se začne trochu rozpadat, scény na sebe přestanou plynule navzovat a věci se dějí zdánlivě bezdůvodně. Postavy mezi sebou měly zajímavou dynamiku, ale bylo těžké se do nich vžít, hlavně proto, že Kryštof Hádek a Kristína Svarinská nebyli v totmo filmu zrovna nejlepší, co se hereckých výkonů týče. Taťjana Medevecká byla skvělá, ale ostatní to podle mě trochu odflákli. Prezentace filmu byla velmi zajímavá, film byl hodně dobře natočený a vizuální efekty se mi taky moc líbily. I hudba byla výborná. Nejslabšími aspekty filmu jsou ale havně jeho děj a humor, které podle mě moc lidí neosloví. 5/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Výroba prebehla od jesene 2022, pričom jedna z posledných klapiek padla v kokpite rakety umiestnenej v pražskom Planetáriu (nedlho pred plánovanou rekonštrukciou) v júni 2023. (Arsenal83)
  • Pri rozhovore medzi synom, matkou a jej kamarátkami beží v televízii film. Ide o snímku Anděl na horách (1955). (Arsenal83)

Reklama

Reklama