Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Lina 

všechny recenze uživatele

Námět zpracovaný s trochou nadsázky z neobvyklého prostředí. Samozřejmě že nabarvené ovce jsou nesmysl, ale ani Láska nebeská, ve které také hráli Alan Rickman a Bill Nighy, se všem nedržela reality. Obsazení se podařilo a je vidět, že režisér věděl, co dělá. Humor i city dávkoval velice přesně a herci mu v tom hodně pomohli. ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Bez Rickmana bych se na to zřejmě nikdy nepodívala a zvlášť mě překvapilo, jak příjemná a nakonec i trochu dojemná (ne ve špatném, filmově vynuceném a přemrštěném slova smyslu) je to komedie. Vedle standardně dokonalého Alana Rickmana zářil i skvělý Bill Nighy. Zápletka těch mladých mi přišla téměř zbytečná, ale možná dodává to jisté oživení, které diváci - nebo snad filmaři do svých děl - zřejmě potřebují. ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Tak tuto komedii já opravdu miluji. Celý ten nápad je skvělý, líbí se mi kadeřnictví Philla Allena, samotný Phill Allen, jeho manželka, dokonce i milenka jeho manželky:-). Od začátku do konce náramně vtipný film s výbornou atmosférou a hudbou. Pouštím si ho několikrát do roka. Moc se mi líbí celá soutěž, ve které soutěží šampioni z celého světa.. Nejlepší je závěr filmu. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která přinesla pár světlých momentů. Hodně se mi líbila scéna, kde hlavní hrdinové upravují účes mrtvole v márnici. Celkově však humor trochu pokulhává, pravda je, že jsem od filmu očekával víc. Ikdyž se jedná o poměrně originální námět, tak mě soutěž kadeřníků nijak význmamně nebavila. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná anglická komedie, která léty nestárne - byla naší oblíbenou rodinou "trvalkou" na videokazetě před nějakými 10 lety, kdy jí pubertální dcery "sjížděly" celkem často, teď jsem na ní po letech náhodou narazila v tv a myslím, že jí čas nijak neuškodil - pánové Rickman a Nighy vévodí celému obsazení! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama