Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Některé pravdy konečně vyjdou najevo a Juliettin osud se zdá být zpečetěn. (Apple TV+)

Recenze (20)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Letí, letí, letí... patra počítá… scenáristy hračka, bude rozbitá?“ Nebojte, milé děti, nebude. Šerifka má natrénováno. Minule sebou jebnula z deseti metrů na beton a nic, ani boule. Dnes sletěla odpadkovou šachtou, volným pádem až na dno. Hrozná prda! Silo se otřáslo v základech, třídiči se málem posrali leknutím a já začal shánět pytel na mrtvoly a smeták s lopatkou na krvavé cucky. Pak se prach rozptýlil a... Což nás vede k zamyšlení nad svéprávností scenáristy a k ŠACHETNÍMU OKÉNKU: [][] Jaké následky má pád z 36 patra? A) Lidské puzzle, zábava pro patologa min. na týden. B) Nasranou šerifku, jen s malinko vyraženým dechem a zlomeným nehtem na malíčku. C) Nasraného Omnibuse, rvoucího si vlasy na debilitou scenáristy. [][] Správně je za B), ale doma to nezkoušejte! V závěru naše nesmrtelná Gumídka prozřela a já s ní. Ona zahodila hadr a já se jí omluvil za mé minulé remcání kvůli ptákům. Až na tu nerozbitnou šerifku jinak slušně uzavřená série. Čtyři metry izolační pásky odmotávám. Té kvalitnější, samozřejmě. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už před titulková scéna nenechá diváka nadechnout. No a pak přijde masakr, kdy si člověk uvědomí, že ne vždy je výhodou znát knižní předlohu. A také to množství fňukalů u prvních dílů mě utvrdilo, že jsem ve výhodě, když jsem sérii nečetl. Na jednu stranu tomu rozumím, na druhou si často uvědomuji, že film by se neměl striktně držet předlohy, jelikož tím nenechá žádný prostor pro znalce knihy. A upřímně, žádnou knihu nelze zfilmovat tak, jak je napsaná. Může vzniknout jen dobrý nebo špatný film, vždy ale bude jiný. Já kdysi podobně fňukal u Pána prstenů...ale je to zkrátka zbytečné. Jsem zvědav na druhou sérii. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten konec je hořkosladkej? Proč? Protože jenom ukazuje, že jedinec je celýmu světu totálně u prdele. A přestože když se vám to podaří, a zjistíte, že možná mu prdele nejste, zjistíte, že je tady spousta dalších světů, které mají svoje vlastní mikrosystém, kterým jste stejně u prdele jako jejich vlastní součástky. Smutný ale pravdivý. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále prvej série malo doklepnúť to, čo sme videli a čo sme tušili, že sa stane a že sa aj potvrdí. Niečo z toho sa stalo, ale samotný záver skutočne prekvapil a kto nečítal predlohu, asi bol vážne prekvapený. Rovnako aj ja a tým pádom sa nesmelo prikláňam k vyššiemu hodnoteniu. Finále trvá iba trištvrte hodinku, čo je určite len a len dobre, pretože seriál je tak či tak trochu zbytočne naťahovaný. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo… proč ta vrcholně debilní scéna v odpadní šachtě? Proč 3/4 epizody o ničem (nic nového)? Proč opět nekonečná oblékací scéna? Co oceňuji, je že konečně se provalilo to co bylo naznačeno už na začátku (ptáci letí pokaždé ve stejné formaci… probliknutí obrazu… prohnutí mrtvolou manželky šerifa)  a na to se muselo čekat deset epizod? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama