Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drew Baylor (Orlando Bloom), někdejší vycházející hvězda významné společnosti na výrobu sportovní obuvi, právě přišel o práci. Jím navržená bota zklamala na celé čáře a výrobní společnost kvůli jeho životnímu fiasku prodělá 972 milionu dolarů. A když má pocit, že už ho nic horšího potkat nemůže, sestřin telefonát mu oznámí úmrtí otce – a tak musí sednout na letadlo a vydat se do městečka Elizabethtown v Kentucky, aby zařídil převoz jeho ostatků. V letadle Drew narazí na sympatickou letušku Claire (Kirsten Dunstová), která je doslova ztělesněný optimismus, a záhy mu dokáže, že štěstí lze nalézt i tehdy, kdy to vůbec nečekáte. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (271)

Šakal 

všechny recenze uživatele

co to mělo proboha jako být... ?! Takový kýč se jentak nevidí! Tady není nic, čeho by se člověk chytil. Hrozné dialogy, nepřirozené chování postav, obě hlavní postavy ve mně nevybudili ani špetku nějakých emocí ( tedy kromě totálního rozčarování a prázdnoty). Otřesný Orlando Bloom, tak bezkrevný výkon už jsem dlouho neviděl! Hned po prvních 15 minutách snímku jsem chtěl od tohoto snímku odejít, ale říkal jsem si že to přeci není možný a snímek se nějakým směrem musí ubrat, ale po 35 minutách už jsem to opravdu nevydržel s nervy a šel od toho pryč! Přemýšlím, za co bych udělil alespoň 1 hvězdičku, tak snad za milou tvářičku Kirsten Dunst, ale pouze za tvářičku nikoliv za herecký výkon..... p.s. možná, opakuji možná se snímek v průběhu " nějak " rozvinul, ale na delší sledování jsem opravdu neměl chuť a dostatek sil! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý začína skvelo - čierny humor a tak... Pokračuje veľmi zábavne a má fajn romantickú atmosféru. Je to skrátka niečo viac ako tuctová americká love story... Potom však príde scéna so Susan Sarandon a to bolo teda pekne trápne. Vážim si túto herečku a chápem, že môj odpor stojí hlavne na tom, že sme iná kultúra a robiť z pohrebu show, mi je proti srsti, ale aj tak je scéna neprirodzene dlhá a je tam len jeden ako tak vtipný moment... A ono sa to nezlepšilo. Ako náhle sa z toho stalo road-movie, takmer ma tento film zabil. Nuda. Nuda, ktorú zachránil len definitívny povinný záver... Divný film. Podobne ladené POZNÁ JU AKO SVOJE BOTY som absorboval oveľa jednoduchšie... ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Celkovo príjemná komédia, aj keď zo strany Orlanda t malo určite isté rezervy, ten jeho neustále vymletý výraz,ktorý sa mal podobať ba výraz typu: Hanbím sa alebo Som smutný,mi od polovičky filmu veľmi liezol na nervy. No od trištvrtiny sa jeho výraz zmenil na výraz: si úžasná, a vtedy sa to dalo. Kirsten prekvapila. Celý film sa niesol v takom farebnom duchu, príbeh bol celkom dobrý. No soundtrack bol jeden z tých lepších. Vytkla by som mu iba toho Orlanda. V celku príjemný film.Okolo 70% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Na Elizabethtown sa najviac hodí veta: Všetkého veľa škodí. Veľmi rád by som dal vyššie hodnotenie. Je to pozitívny film, ktorý dokáže človeka motivovať. A to napriek zápletke, ktorá je zjavne nepríjemná pre hlavného hrdinu. Veď nikdy to netreba vzdávať, však? Našli sa tu zaujímavé časti v scenári (možno až hodné citácie), hudba bola fajn a Orlando mi miestami prišiel prekvapivo sympatický. Ale miestami to žiaľ bolo aj naopak. A to práve preto, že tu bolo (ako som už spomínal) všetkého až príliš. Príliš veľa lúčení sa so zosnulým, príliš veľa "posledných" stretnutí s Kirsten, príliš veľa patetických scén za zvukov soundtracku a príliš dlhý koniec. Aj keď tá mapa bola ako darček super. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $26,850,426Tržby Celosvetovo $52,034,889Tržby za predaj DVD v USA $15,766,463 //počet predaných kusov 902,129║ Cameron Crowe si vybral na spracovanie celkom zaujímavý námet, nuž ale zlú chybu spravil vo výbere herca, ide o absolútne nevýrazného Orlanda Blooma, ten je pri živelnej Kirsten Dunst úplne stratení, doslova vyznie ako nemotorné drevo. /40%/ ()

Galerie (40)

Zajímavosti (26)

Související novinky

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Reklama

Reklama