Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Jakoby se scénárista a režisér pokusili převést ty nejkýčovitější a nejschématičtější charaktery z brakové dobrodružné literatury s lupičskou tematikou. Zloděj gentleman, přismahlá kráska s touhou po konci nebezpečně vzrušujícího řemesla a policista (agent) idiot, který je našemu páru jen pro smích, aby se v samém závěru ukázal v lepším světle. Silnému hereckému obsazení se nelze divit, kdo by také odmítl několik týdnů povalování se po písečných plážích v tropech. Scénář je ještě schématičtější a tupější než samotné postavy a vizuální stránka celého díla podtrhuje dojem videa cestovní agentury, která se pokusila své propagační obrázky přibarvit něčím specifickým, nešokujícím a příjemným. Nemám nic proti dovoleným, ale řekl bych, že je lepší si na nějakou zajet, než se nechat za peníze obelhávat televizní inscenací, za kterou se nějaký vypočítavý drzoun rozhodl vybírat vstupné. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jsou zde napsány čtyři žánry, ale ani jeden nepíše, že je to komedie. Je to prostě a jasně krimikomedie. Která je dost dobrá. A to díky dobrému řemeslnému výkonu Woodyho H., Pierce B. a Salmy H. Úsměv mi na rtech vyloudilo hned několik momentů - a to jsem se na to díval sám! Musím říct, že scénář byl, ač jednoduchý, tak dost inteligentní. Prostředí bylo super, Salma byla velice sexy ... a opravdu jsem se bavil. Např. scéna matadorů v manželské posteli nebo scéna, která předcházela souloži Woodyho s Naomie H.: "Počkej, bude to rychlovka, budu za pět minut". "Ty mě urážíš". "Tak za tři minuty... za dvě". Prostě po celkem slušné době jsem viděl velice slušnou krimikomedii. PS: Poučení na závěr: Peníze nejsou vše. Ale je dobré, když jsou. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Slusna zabava je to co som od tohto filmu chcel a to som aj dostal. Par krat som sa velmi dobre zasmial, co je uz podstatne lepsie. Horsie je to so smradlavym scenarom, ktory sice je celkom poprepletany, avsak je tak schematicky, ze to vadi viac ako by sa patrilo. Moje hodnotenie je skor 70%, pretoze som sa naozaj dobre bavil a film prekonal neprijemne ocakavania. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Klasická letní zábavná podívaná, ve které Brosnan a Hayeková tvoří žhavý pár zkušených zlodějů, kteří si užívají pohodovou dovolenou na ostrově, dokud je z pohody nevyruší agent FBI Harrelson. Ten je zde proto, aby zjistil, zda ještě jednu zakázku udělá Brosnan alespoň s jednou chybou, která by mu byla osudná. V celku zábavná podívaná se snaží občas tvrdit hru pár dramatickými scénami, které však ve výsledku vyznívají spíše směšně. ()

Redbee 

všechny recenze uživatele

Film s nejasným žánrem. Krimi pouze vzdáleně připomíná, thriller nepřipomíná vůbec, akčních scén je malinko, dobrodružný je snad pouze vztah mezi Salmou a Piercem a od komedie bych toho humoru očekával mnohem více. Film chtěl asi oslnit, ale nakonec se z něj vyklubal pouze snímek, kterým si zkrátíte pondělní dopoledne, kdy v televizi běží pouze ubohé seriály, venku prší a navíc ležíte s angínou. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)
  • I když ve filmu nejsou volným okem postřehnutelné speciální efekty, jsou použity až ve 150 záběrech. (POMO)

Reklama

Reklama