Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Enterprise 

všechny recenze uživatele

Tento film zbyl v počítači v měřícím voze jako poslední, který jsem neviděl a protože jsem od něho už dopředu nic neočekával, zkoukl jsem jej spíše z nouze než ze zájmu. Opravdu nerad dávám jakémukoliv filmu známku "odpad" a tak trochu alibisticky dávám půl hvězdičky sám sobě, že jsem jsem se obětoval a dokoukal až do konce a půl hvězdičku za celkem hezkou Hannu Verboom. Tím veškerá pozitiva končí ... ()

pl4nt 

všechny recenze uživatele

Hodnocení u tohoto filmu je podle mého názoru hodně sporné a myslím si, že by mohl mít klidně o takových 10-15% více než má doposud. Je pravda, že některé scénky jsou trapné a neuvěřitelně fekální, ale těch světlých (vtipných) je mnohem více. Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale bohužel jsem se musel přiklonit k první variantě kvůli Rob-u Schneider-ovy. Ne snad proto, že by svou roli zahrál vyloženě špatně, ale prostě mi je už od filmu "Zvíře" značně nesympatický. Do této role by se zkrátka hodil "nějakej větší frajer". ()

Reklama

GreatestFan odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes si slně vyčítám, že jsem se vůbec dodíval do konce, což bylo utrpení, nezasmál jsem se snad ani jednou, pak tedy nechápu to rozporuplné hodnocení, protože by to mělo být spíš jasný odpad pro každého.//JEDEN Z NEJHORŠÍCH FILMŮ CO JSEM VIDĚL. Mimojiné abych citoval asi nejslavnějšího filmového kritika Rogera Eberta: ,,Agresivně špatný film, jako by se tvůrci snažili o utrpení publika.'' ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Úplně stejná kokotina jako první díl, ale člověk se u toho alespoň párkrát zasměje. Jednička byla snad o malý „fousek“ lepší, ale Rob Schneider to dokázal „rozjet“, nebo spíš roztančit i tentokrát. No a samozřejmě nesmí chybět ani jeho jeblé „klientky“. Fekální humor a vulgarita tu na nás opět stříká doslova ze všech stran, tak je potřeba udržet hlavu nad těma splaškama a alespoň trošku se pobavit. Máte-li rádi podobný styl humoru, jistě vás to nezklame. Nemáte-li, raději se na to ani nedívejte! ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale toto byla fakt hrozná komedie.To co bylo na prvním dílu vtipné tak tady bylo hodně trapné a vesměs hodně nechutné(asi nejhorší byl tanec s ženskou,která má místo nosu penis).Děj byl taky úplně o ničem a celé to bylo takové divné.Ale rozhodně to nebylo zábavné.Režie se navíc ujal někdo kdo má příjmení stejné jako hlavní hrdina a tak to asi mělo působit jako nějáké kouzlo nebo co,ale spíš byl právě pro své příjmení vytažen z davu,protože jsem o něm v životě neslyšel a toto byl jeho první film.No doufám,že se nerozhodne natočit třetí díl to už by snad byl úplný konec.2* za občasné pousmání ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Když jde Deuce (Rob Schneider) na návštěvu k Mairlen a zavírá za sebou dveře, v jejich odrazu je vidět pohyb kamery a jeden člen štábu. (Mr.Hudson)
  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)

Reklama

Reklama