Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (161)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ľudia od Disneyho sú neskutoční idioti. Myslia si, že to, prečo Pixar nakrúca úspešné filme je preto, lebo ich nakrúca v CGI. A tak zatvorili najväčšie štúdio s klasickou animáciou a nakrútil svoj prvý CGI film. CGI film, ktorý nemá príbeh! Áno toto, čo je tu nemožno nazvať príbehom. Na začiatku je tu zápletka s "padajúcou" oblohou, potom na hodinu to celé ustane a na konci sa to opäť vráti k oblohe. Pripomínam, že film má 77 minút. Medzi úvodom a koncom je neskutočné množstvo vaty a trápnosti (napríklad spievajúce prasa). Zasmial som sa iba dva krát. A to na miestach kde to autori nechceli a bolo to spôsobené slovenským dabingom. Zasmial som sa, keď bolo prvý krát povedané meno "Kurolittle", kde som počul "v" naviac a druhý krát pri mene "Kotko", kde som ... ale veď viete. A dabing, to je teda strašný. Asi jediná dobrá vec na tomto filme bola skoro dvadsať rokov stará pieseň It's the End of the World As We Know It (I Feel Fine) od R.E.M., ktorá však tam bola iba asi 20 sekúnd. Čo je na ňom najhoršie, je to, že hoci má iba niečo pod 80 minút, je neskutočne nudný. Navyše sa tu tvorcovia snažia "parodovať" War of the Worlds, avšak žiaden vtip ohľadom toho som nepostrehol, preto mi to príde len ako zámienka, aby WotW mohli vykradnúť. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Strašpytlík je příjemná podívaná. Příběh je o kuřátku, které ve městě způsobilo velkou pohromu tím, že si myslelo, že padá obloha. Všichni na něj zanevřeli, i otec. Ale jen do té doby, než se mu podařilo v basebalovém mužstvu dát 'houmran'. Strašpytlík je samozřejmě obklopen partou kamarádů a ty opravdu stojí za to; ošklivá Kačka pihatá, vypasený pašík Mrně a už vůbec nemluvím o nejlepší postavě filmu, rybě Rybízovi, který má v tom přenosném akváriu rozhodně něco jiného, než jen čistou vodu. Správná blbůstka tento kousek. - "I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha." ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Na méně známou pohádku nezprofanovanou jako její konkurence docela ujde, ačkoliv opět nechápu český název filmu, jelikož hlavní postava je Chicken Little (( :: Jediné co mi na tom fakt docela vadilo byl takovej chraplavej hlas nehodící se na to malé kuřátko a k tomu mluvil hrozně rychle, ale filmu ubral spíš ten hlas než rychlost mluvy. Jinak víc tlustější prase asi v žádném filmu už nikdy neuvidím, mělo by jse jmenovat místo Runt of the Litter třeba PIGI KIGI (( :: ale Steve Zahn ho namluvil dobře ()

Al Majda 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Trellínem, animovaný film v letošním roce byl naprosto na h...... Vždycky jsou na to veletraillery, kde jsou kouzelní blbínci, na které se hezky kouká, ale samotný příběh je nakonec pěkná nuda pro dospělého a pro malé dítě naprosto nepochopitelné (např.Valliant , 2.světová válka , nacisti ). K věci, Strašpitlík mě velmi překvapil, hlavně tím, že tam nescházel vtip. Náramně jsem se bavila,obzvlášť věcem,které byli přizpůsobeny zvířecímu životu ve městě, jako místo sekačky kozosekačka, atd., převyprávět vám to nemohu, chjo. Jediná výhrada a to Disneyovská dojácká hudba ala Malá mořská víla, ble :-). Jinak se to celé povedlo,taky bych tomu dala víc než tři hvězdy, ale zas nemůžu být tak hodná, musim si ty hvězdy nechat na větší trhák, ale půl bodu by se mi tu teď hodilo. ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Animácia nebola vyložene zlá. Skôr tie zvery boli vymyslene nejak nezaujímavo, nesympaticky. Príbeh tiež nebol zlý, len to dajako celé nefungovalo dokopy. A absencia poriadneho humoru je v takýchto filmoch neospravedlnitelná. Celkovo (našťastie iba krátka) nuda. Ps: Brat si predtým pozrel Shreka 2, tak som sa moc nedivil, keď nemohol na toto nájsť vrúcneho slova..."úplne SHITNY film!!!" ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Neuspokojivé tržby z kin byly jedním z důvodů, proč společnost Disney koupila studio Pixar. (fiLLthe3DD)
  • Postava Strašpytlíka měla být původně určena dívce. (Pumiiix)
  • Když sedí strašpytlík na střeše, je záběr zepředu a sedí blízko výstupku. Následně je záběr zezadu a strašpytlík je najednou na druhé straně. (Patrik256)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno